Hajkiegészítők gyermekeknek

Fedezze fel a játékos gyerek hajkiegészítőket

Díszítse fel kislánya haját aranyos gyerek hajcsatokkal és hajgumikkal! A színes hajkiegészítők gondoskodnak a rakoncátlan tincsekről és pillanatok alatt gyönyörű frizurát varázsolnak. A színes, csillogó kivitelű, vidám virágos és állatfigurás hajcsatokat, hajgumikat, hajpántokat és más hajkiegészítőket Ön és a kis hercegnője is megkedveli már első pillantásra.

Hajdíszek kislányoknak

Akár kis divatos, sportos vagy kalandos kislánya van, minden gyermek szereti a díszes, ötletes frizurákat, amelyek megzabolázzák a rakoncátlan hajtincseket.

  • Próbálja ki például a fokozatosan font francia fonatot, amelyet szépen ékesítenek a színes gyerekhajcsatok a két szélén.
  • A kibontott hajat pedig szépen kiegészíti egy színes gyerekhajpánt, például egy kedves masnival.
  • A klasszikus copfhoz elengedhetetlen a szivárvány minden színében kapható gyerekhajgumi, amely nem húzza a hajat.
  • A kisbabáknak való hajcsatok a legfinomabb szálú babahajat is megtartják húzás nélkül és ráadásul nagyszerűen kombinálhatók a színes babaruhákkal.

A mi tippünk: A babahajról való megfelelő gondoskodás egy jó minőségű gyereksamponnal való rendszeres hajmosással kezdődik. Amennyiben ráadásul a hajat nehezen lehet kifésülni és kócolódik, bízza kondicionálóra vagy próbálja ki a gyerek hajkifésülő spray-t.

Fedezze fel a gyerek hajkiegészítők lenyűgöző világát a Notino-n és szelídítse meg a rakoncátlan babahajat!