Babaelőkék

Babaelőkék
Cumisüvegek és cumik sterilizálása
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Uzsonnásdobozok
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Választott már
  • Canpol babies

Az előke kiválasztása

Védje kisbabája ruháját a szennyeződésektől. Az előkék a baba étkeztetésének elengedhetetlen tartozékai. Babaelőkék készülnek újszülöttek, csecsemők és kisgyermekek számára különféle anyagú, formájú és színű kivitelben. Némelyik még mosogatógépben is mosható, mások pedig jól jönnek utazáskor. Egyszerűen csak választani kell.

A babaelőkék fajtái

  • A textilelőke nagyon kényelmes viselet, könnyű és pontosan követi a baba mozdulatait. A textilelőkék leggyakrabban frottírból, pamutból és bambuszból készülnek, és mosógépben moshatók.
  • A műanyag előke vékony, de kemény műanyagból készül, és használata után elég csak leöblíteni vagy letörölni. Vízálló is és könnyű tisztán tartásának köszönhetően sokáig újszerű marad.
  • A szilikonos előke jól illeszkedik és nagyon kellemes viselet. Erősen ellenálló szilikonból készül, ezért használata után egyszerűen mosogatógépben is mosható.
  • A papírelőke nagyszerű alternatíva utazás esetén. Egyszer használatos babaelőkéről van szó, amely selyempapírból vagy nem szőtt anyagból készül és használata után kidobható a szemeteskukába. Praktikus kiszerelésben több darabot is tartalmaz, és elfér minden táskában vagy babakocsiban.

A babaelőkék formái

A babaelőkék különböznek a formájuk és a bekapcsolásuk szerint is. Bekapcsolhatók vagy állíthatók patent segítségével és együtt nőnek a babával, vagy megkötőket, tépőzárat használnak, amelyek inkább a klasszikus előkéknél jellemzőek.

  • A klasszikus előke a legkisebb babák számára ideális, és egyszerűen használható a nyál letörlésére is. Nagyon praktikus és kis helyen elfér utazáskor is. A notino.hu-n talál előkét újszülötteknek és pár hónapos babáknak is.
  • A zsebes vagy morzsafogós előke az 5 hónapnál idősebb gyerekeknek készül, és nélkülözhetetlen a hozzátáplálás kezdeti időszakában. A morzsafogó előke megfogja a leeső ételdarabokat és pürét, és így a morzsa nem fog az asztal alá vagy a baba lábára esni.
  • Az ujjas előke jól jön, amikor a gyermek már egyedül próbál étkezni, de jól használható különböző kreatív tevékenységek során is.

Akár még csak most kezdi gyermeke a hozzátáplálást vagy már egyedül próbálkozik az evéssel, válasszon neki praktikus szilikonelőkét morzsafogó zsebbel, amely nagyszerű segédeszköznek bizonyul az asztalnál, és időt takarít meg Önnek a gyerekruhák mosásakor. A klasszikus és egyszer használatos babaelőkéket pedig könnyen elteheti bármelyik táskába és máris útra kelhetnek. A notino.hu-n megtalál mindent, amire szüksége lehet.