Alaïa Paris Alaïa

tusfürdő nőknek 200 ml

Alaïa Paris Alaïa tusfürdő nőknek 200 ml
Alaïa Paris Alaïa tusfürdő nőknek 200 ml
Alaïa Paris Alaïa tusfürdő nőknek 200 ml
Speciális kedvezmény
5 290Ft
Kedvezmény 24%
Kód: AZA02973 | 1 db a raktáron

Enyhén sérült doboz | Termék tartalma: 100%

db
Express One (Transoflex)
2018. 09. 24., hétfő
Személyes átvétel
2018. 09. 24., hétfő
Alaïa Paris Alaïa
tusfürdő nőknek 200 ml | 4 020Ft

Alaïa Paris Alaïa parfüm leírása

A kiváló minőségű Alaia Paris Alaia tusfürdő tökéletesen egészíti az azonos termékcsalád illatát. Frissé, selymessé és illatozóvá teszi a bőrt, ami ösztönözi az érzékeket és fokozza az öntudatosságát. Használatával minden egyes fürdés csodálatos élménnyé válik.

Alaïa Paris a márkáról

Borítsa be magát a kiváló minőségükről, eredetiségükről és kidolgozottságukról ismert Alaïa Paris márka parfümjeinek hamisítatlan luxus fátylába! Ezt a világszinten elismert márkát a tunéziai divattervező, Azzedine Alaïa alapította, aki pályafutását szabósegédként kezdte Párizsban.

Azzedine Alaïa olyan divatházaknak dolgozott, mint a Christian Dior, Thierry Mugler és a Guy Laroche. Ügyfelei között hamar megjelentek a hírességek is, így például Tina Turner, Raquel Welch, Madonna vagy Janet Jackson. Azzedine Alaïa idővel egyre keresettebb divattervezővé vált.

Az Alaïa Paris márka jelenlegi termékválasztékában megtalálhatók az egyedülálló parfümök is, melyek valóban luxusillatként jellemezhetők. Alaïa Paris első parfümjét 2015-ben mutatta be. Az Alaïa Paris parfümök gazdag kompozícióját pikáns fűszeres és keleties jegyek teszik teljessé. Fedezze fel az Alaïa Paris parfümjeiben bujkáló Orient egyedülálló varázsát!