Azzaro Chromeajándékszett IX. uraknak

1×
Azzaro Chrome ajándékszett IX. uraknak
Azzaro Chrome ajándékszett IX. uraknak
ajándékszett IX. uraknak
14 120Ft

Kód: AZZ0419 | Raktáron

eau de toilette 100 ml + spray dezodor 150 ml

1

Kosárba téve

Azzaro Chrome ajándékszett IX. uraknak
| 1 db | 14 120Ft
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 09. 24.
Személyes átvétel
kedd 2019. 09. 24.

Azzaro Chrome parfüm leírása

Az Azzaro Chrome ajándékszettben egy friss és élvezetes Eau de Toilette és egy izzadásgátló található, melyek támogatják a modern férfiak magabiztosságát.

Azzaro Chrome Eau de Toilette

  • aromás, citrusos illat
  • mai, modern férfiaknak
  • egész nap viselhető

Azzaro Chrome izzadásgátló spray

  • több órára csökkenti az izzadtságszagot
  • friss, citrusos illata van

Összetétel

Ajándék szett típusa
ajándékszett
Az illat fajtája
aromás, citrusos

Azzaro a márkáról

Azzaro parfümök | Azzaro - a csábítás és az életöröm illata. Az Azzaro márkát, alapítója, Loris Azzaro francia-olasz divattervező a saját képére alkotta meg. Loris Tuniszban született, szicíliai származású szülőktől. 1962-ben Párizsba ment, hogy meghódítsa a divat világát - érzékiségével és hedonista életszemléletével az Azzaro márka is a földközi tengeri luxus lényegének megtestesítője.
Elbűvölő és izgalmas divattervei révén még a 60-as évek vége előtt sikerült Loris Azzaronak rangos hírnevet szereznie. Az Azzaro márka hamarosan parfümökkel bővítette kínálatát. Az elsőt 1975-ben dobta piacra. Az Azzaro for Women fás, ciprusos illatot három évvel később követte az első férfi parfüm. A klasszikusan modern Azzaro pour Homme aromás, fás illatok a páfrány (fougère) illatcsoportba tartoznak.
Ma az Azzaro márka már több tucat parfümmel rendelkezik. A legújabbak és legsikeresebbek közé tartozik az Azzaro Chrome citrusosan aromás férfi parfüm, melyben lenyűgöznek a rozmaring, ananász, neroli, bergamot és citrom illat tónusai, jázminos, korianderes testtel, pézsmás és kardamomos alappal.
Számos rendkívül sikeres Azzaro illat születését a földközi tengeri életmód és annak autentikus értékei - az életöröm, a vendégszeretet és a közvetlenség - inspirálták. Az Azzaro, ez az élni tudás művészetéből született márka a modern luxus életstílust testesíti meg, amelyben van spiritusz, és napfény ragyogja be. A férfi illatokat az asszertivitás, a nőieket pedig a ragyogás hatja át. Az Azzaro számára a parfüm a csábítás eleme. Minden új illat új érzelmek keresésének eredménye, és születését az újítás szenvedélye, a minőség megszállottsága és a legnemesebb adalékok utáni kutatás kíséri.
Az Azzaro márka a legjobb illattervezőkkel működik együtt. Közéjük tartozik például Maurice Maurin, Michel Almairac, Alberto Morillas, Jacques Cavallier, Christine Nagel és természetesen maga Loris Azzaro is. Halála után, 2003-ban először Vanessa Seward francia divattervező hölgy, később pedig Arnaud Maillard és Alvaro Castejon került a márka élére. Az Azzaro márka vezetésük alatt sem veszített szédületes minőségi színvonalából és egyedi stílusából.
Az Azzaro illatok a modern luxus életstílust, az élet élvezetének művészetét testesítik meg.

Értékelés Azzaro Chrome

5.0
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás