Azzaro Wanted Girleau de parfum hölgyeknek

Azzaro Wanted Girl eau de parfum hölgyeknek
Azzaro Wanted Girl eau de parfum hölgyeknek
80 ml

Kód: AZZ02771 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Azzaro Wanted Girl parfüm leírása
Összetétel

„Fedezze fel a kihívásokkal teli életet, ragadja meg a szerencséjét és próbáljon a látszólag lehetetlen dolgokban is sikeres lenni.“ Loris Azzaro mondata tökéletesen ragadja meg az Azzaro Wanted Girl Eau de Parfum lényegét, mely szó szerint a tömeges csábítás fegyvere.

  • virágos-keleties gurmand illat
  • olyan játékos és szabad nőknek, akik nem félnek a kihívásoktól
  • párt alkot a kultikus Azzaro Wanted férfi parfümmel

Az illat összetétele
Fejillatában a gyömbér virág esszenciájával beragyogott gránátalma kellemesen savanykás, üde jegyeivel nyűgözi le. Szívében az édes karamell képviselte, erős kísértést rejti, mely a kénes maszlaggal elegyedve ízletes, érzéki kompozíciót hoz létre. Alapját a tonkabab édes aromáját megerősítő, haiti vetiver adta, ragyogó fás elemek alkotják.

Az illat története
Az Azzaro Wanted Girl a rakoncátlan, legyőzhetetlen, minden helyzetben kirobbanóan sármos, elegáns nőt ünnepli. A nőt, aki bármilyen kihívásban helytáll, és akit semmi sem állíthat meg. Azt a nőt, akire minden férfi vágyik, akit titkon minden nő irigyel. Aki kétség kívül „Most Wanted“, a legkívánatosabb.

A parfüm üvegcséje a nyíló virágot szimbolizálja, míg kupakja a pisztoly ravaszára emlékeztet. Csak meg kell húznia a ravaszt, és felszabadul a tündöklő, virágos robbanás.

Összetétel

Fej
gránátalma, gyömbér virág
Szív
maszlag, karamell
Alap
haiti vetiver, tonkabab
Az illat fajtája
orientális, virágos

Azzaro a márkáról

Azzaro parfümök | Azzaro - a csábítás és az életöröm illata. Az Azzaro márkát, alapítója, Loris Azzaro francia-olasz divattervező a saját képére alkotta meg. Loris Tuniszban született, szicíliai származású szülőktől. 1962-ben Párizsba ment, hogy meghódítsa a divat világát - érzékiségével és hedonista életszemléletével az Azzaro márka is a földközi tengeri luxus lényegének megtestesítője.
Elbűvölő és izgalmas divattervei révén még a 60-as évek vége előtt sikerült Loris Azzaronak rangos hírnevet szereznie. Az Azzaro márka hamarosan parfümökkel bővítette kínálatát. Az elsőt 1975-ben dobta piacra. Az Azzaro for Women fás, ciprusos illatot három évvel később követte az első férfi parfüm. A klasszikusan modern Azzaro pour Homme aromás, fás illatok a páfrány (fougère) illatcsoportba tartoznak.
Ma az Azzaro márka már több tucat parfümmel rendelkezik. A legújabbak és legsikeresebbek közé tartozik az Azzaro Chrome citrusosan aromás férfi parfüm, melyben lenyűgöznek a rozmaring, ananász, neroli, bergamot és citrom illat tónusai, jázminos, korianderes testtel, pézsmás és kardamomos alappal.
Számos rendkívül sikeres Azzaro illat születését a földközi tengeri életmód és annak autentikus értékei - az életöröm, a vendégszeretet és a közvetlenség - inspirálták. Az Azzaro, ez az élni tudás művészetéből született márka a modern luxus életstílust testesíti meg, amelyben van spiritusz, és napfény ragyogja be. A férfi illatokat az asszertivitás, a nőieket pedig a ragyogás hatja át. Az Azzaro számára a parfüm a csábítás eleme. Minden új illat új érzelmek keresésének eredménye, és születését az újítás szenvedélye, a minőség megszállottsága és a legnemesebb adalékok utáni kutatás kíséri.
Az Azzaro márka a legjobb illattervezőkkel működik együtt. Közéjük tartozik például Maurice Maurin, Michel Almairac, Alberto Morillas, Jacques Cavallier, Christine Nagel és természetesen maga Loris Azzaro is. Halála után, 2003-ban először Vanessa Seward francia divattervező hölgy, később pedig Arnaud Maillard és Alvaro Castejon került a márka élére. Az Azzaro márka vezetésük alatt sem veszített szédületes minőségi színvonalából és egyedi stílusából.
Az Azzaro illatok a modern luxus életstílust, az élet élvezetének művészetét testesítik meg.

Értékelés Azzaro Wanted Girl