Azzaro Solarissimo Marettimoeau de toilette uraknak

Azzaro Solarissimo Marettimo eau de toilette uraknak
Azzaro Solarissimo Marettimo eau de toilette uraknak
75 ml
10 840Ft

Kód: AZZ02565 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 06. 05.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 06. 05.

Azzaro Solarissimo Marettimo parfüm leírása
Összetétel

A pillanat, amikor a Nap a legmagasabb pontjára ér, felmelegíti a homokot a lábai alatt és átsugározza a bőrét, miközben azt a tengeri szellő hűsíti. Az Azzaro Solarissimo Marettimo férfi Eau de Toilette, melyben a citrom-, illetve a cédrusfa jegyei áradnak, ezt a pillanatot ünnepli. Az igazi felszabadulást.

  • frissítő, fás-vizes illatkompozíció
  • a napfényt és a vizet kedvelő férfiaknak
  • a Földközi-tengert dicsőítő ódaként született

Az illat összetétele
Az Eau de Toilette a citrom felfrissítő esszenciájával köszönti, és ezzel a delelő napon töltött pillanatok erejét idézi meg. Fokozatosan hagyja érvényesülni a kristálytiszta tengeri jegyekkel teli szívét, míg végül csábító cédrusfa alapba megy át, amivel az egész kompozíciót intenzívvé teszi.

Az illat története
Az Azzaro Solarissimo Marettimo illatát Loris Azzaro apja ihlette, aki az Égei-tenger szigetein élt. Egy ebben a természeti paradicsomban töltött, csodálatosan szép, békés nap emlékét jeleníti meg napfelkeltétől egészen napnyugtáig, háttérben a ragyogó vízfelszínnel és a frissítő tengeri szellővel. Kék üvegcséje a tenger természetes egyszerűségét és tökéletességét szimbolizálja.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tengeri tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrusfa
Az illat fajtája
vizes, fás

Azzaro a márkáról

Azzaro parfümök | Azzaro - a csábítás és az életöröm illata. Az Azzaro márkát, alapítója, Loris Azzaro francia-olasz divattervező a saját képére alkotta meg. Loris Tuniszban született, szicíliai származású szülőktől. 1962-ben Párizsba ment, hogy meghódítsa a divat világát - érzékiségével és hedonista életszemléletével az Azzaro márka is a földközi tengeri luxus lényegének megtestesítője.
Elbűvölő és izgalmas divattervei révén még a 60-as évek vége előtt sikerült Loris Azzaronak rangos hírnevet szereznie. Az Azzaro márka hamarosan parfümökkel bővítette kínálatát. Az elsőt 1975-ben dobta piacra. Az Azzaro for Women fás, ciprusos illatot három évvel később követte az első férfi parfüm. A klasszikusan modern Azzaro pour Homme aromás, fás illatok a páfrány (fougère) illatcsoportba tartoznak.
Ma az Azzaro márka már több tucat parfümmel rendelkezik. A legújabbak és legsikeresebbek közé tartozik az Azzaro Chrome citrusosan aromás férfi parfüm, melyben lenyűgöznek a rozmaring, ananász, neroli, bergamot és citrom illat tónusai, jázminos, korianderes testtel, pézsmás és kardamomos alappal.
Számos rendkívül sikeres Azzaro illat születését a földközi tengeri életmód és annak autentikus értékei - az életöröm, a vendégszeretet és a közvetlenség - inspirálták. Az Azzaro, ez az élni tudás művészetéből született márka a modern luxus életstílust testesíti meg, amelyben van spiritusz, és napfény ragyogja be. A férfi illatokat az asszertivitás, a nőieket pedig a ragyogás hatja át. Az Azzaro számára a parfüm a csábítás eleme. Minden új illat új érzelmek keresésének eredménye, és születését az újítás szenvedélye, a minőség megszállottsága és a legnemesebb adalékok utáni kutatás kíséri.
Az Azzaro márka a legjobb illattervezőkkel működik együtt. Közéjük tartozik például Maurice Maurin, Michel Almairac, Alberto Morillas, Jacques Cavallier, Christine Nagel és természetesen maga Loris Azzaro is. Halála után, 2003-ban először Vanessa Seward francia divattervező hölgy, később pedig Arnaud Maillard és Alvaro Castejon került a márka élére. Az Azzaro márka vezetésük alatt sem veszített szédületes minőségi színvonalából és egyedi stílusából.
Az Azzaro illatok a modern luxus életstílust, az élet élvezetének művészetét testesítik meg.

Értékelés Azzaro Solarissimo Marettimo