AzzaroAzzaro Pour Homme Cologne Intense Eau de Toilette uraknak

1×
Azzaro Azzaro Pour Homme Cologne Intense Eau de Toilette uraknak
Azzaro Azzaro Pour Homme Cologne Intense Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
24 740Ft

Spóroljon 22%
100 ml
19 180Ft

19 180,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: AZZ02902 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 29.

Leírás Azzaro Azzaro Pour Homme Cologne Intense
Összetétel

Tökéletes nyári illatot rejt flakonjában az Azzaro Azzaro Pour Homme Cologne Intense Eau de Toilette uraknak. Aromás akkordjai új energiával töltik fel, levendulás tónusai pedig összetéveszthetetlen illatfátyolba burkolják. Hatása annyira frissítő, hogy vele minden akadályt könnyedén és magabiztosan vehet.

  • mindennapi viseletre alkalmas illat
  • magabiztos férfiaknak
  • frissítő illat

Illat összetétele
A lédús, frissítő limett illatával indít az Azzaro Azzaro Pour Homme Cologne Intense Eau de Toilette uraknak. Letisztult illatkompozíciójából nem hiányozhat a romantikus levendula illata sem, legtovább bőrén pedig a masztika illata marad meg amely az illat alapjában található.

Illat története
Az Azzaro Azzaro Pour Homme Cologne Intense Eau de Toilette uraknak 2021-ben jelent meg. Illatkompozíciója igazán üde és friss, melyet a kétszínű, tengerpartra vagy nyári égboltra emlékeztető kék-sárga flakonja is jól tükröz. Ideális választás nyári és tavaszi viseletre.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
limett
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
masztika
Az illat fajtája
aromás

Azzaro a márkáról

Azzaro parfümök | Azzaro - a csábítás és az életöröm illata. Az Azzaro márkát, alapítója, Loris Azzaro francia-olasz divattervező a saját képére alkotta meg. Loris Tuniszban született, szicíliai származású szülőktől. 1962-ben Párizsba ment, hogy meghódítsa a divat világát - érzékiségével és hedonista életszemléletével az Azzaro márka is a földközi tengeri luxus lényegének megtestesítője.
Elbűvölő és izgalmas divattervei révén még a 60-as évek vége előtt sikerült Loris Azzaronak rangos hírnevet szereznie. Az Azzaro márka hamarosan parfümökkel bővítette kínálatát. Az elsőt 1975-ben dobta piacra. Az Azzaro for Women fás, ciprusos illatot három évvel később követte az első férfi parfüm. A klasszikusan modern Azzaro pour Homme aromás, fás illatok a páfrány (fougère) illatcsoportba tartoznak.
Ma az Azzaro márka már több tucat parfümmel rendelkezik. A legújabbak és legsikeresebbek közé tartozik az Azzaro Chrome citrusosan aromás férfi parfüm, melyben lenyűgöznek a rozmaring, ananász, neroli, bergamot és citrom illat tónusai, jázminos, korianderes testtel, pézsmás és kardamomos alappal.
Számos rendkívül sikeres Azzaro illat születését a földközi tengeri életmód és annak autentikus értékei - az életöröm, a vendégszeretet és a közvetlenség - inspirálták. Az Azzaro, ez az élni tudás művészetéből született márka a modern luxus életstílust testesíti meg, amelyben van spiritusz, és napfény ragyogja be. A férfi illatokat az asszertivitás, a nőieket pedig a ragyogás hatja át. Az Azzaro számára a parfüm a csábítás eleme. Minden új illat új érzelmek keresésének eredménye, és születését az újítás szenvedélye, a minőség megszállottsága és a legnemesebb adalékok utáni kutatás kíséri.
Az Azzaro márka a legjobb illattervezőkkel működik együtt. Közéjük tartozik például Maurice Maurin, Michel Almairac, Alberto Morillas, Jacques Cavallier, Christine Nagel és természetesen maga Loris Azzaro is. Halála után, 2003-ban először Vanessa Seward francia divattervező hölgy, később pedig Arnaud Maillard és Alvaro Castejon került a márka élére. Az Azzaro márka vezetésük alatt sem veszített szédületes minőségi színvonalából és egyedi stílusából.
Az Azzaro illatok a modern luxus életstílust, az élet élvezetének művészetét testesítik meg.

Értékelés Azzaro Azzaro Pour Homme Cologne Intense