Azzaro Chrome Aquaeau de toilette uraknak

Azzaro Chrome Aqua eau de toilette uraknak
Azzaro Chrome Aqua eau de toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
17200Ft

Kód: AZZ02692 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 02. 25.
Személyes átvétel
kedd 2020. 02. 25.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Azzaro Chrome Aqua parfüm leírása
Összetétel

Élje meg a tiszta boldogságnak azt az egyedülálló, látszólag végtelen pillanatát, amikor a tenger hullámainak szívében találja magát. Az Azzaro Chrome Aqua férfi Eau de Toilette egy további új fejezetet nyit meg a Chrome illatok kollekciójában és akkordjaival a tenger habjával keveredő, üde fuvallatot idézi meg.

  • friss, vizes illat aromás jegyekkel
  • az ikonikus Azzaro Chrome követője és újrafogalmazása
  • a Földközi-tenger azúrkék hullámait idézi meg

Az illat összetétele
Az Azzaro Chrome Aqua illata olyan, mint az óceán hívószava. Már a nyitányában a zamatos zöld alma és sziporkázó grépfrút illatával öleli körül, mely kellemesen csiklandozza a bőrét és az egész testét felfrissíti. Szívében bazsalikomot rejt, melynek üde illata kiemeli a tenger illatjegyeit és olyan érzést kelt önben, mintha pont a tenger mélységébe merülne alá. Végül a fásan vetiveres alapja az egész kompozíciónak erősen férfias jelleget kölcsönöz.

Az illat története
A Chrome Aqua Eau de Toilette a legendás Azzaro Chrome parfüm újraéledése. Az a pillanat ihlette, amikor az apa és fia együtt figyeli a Földközi-tengert, elfogadják a kihívását és alámerülnek a vizébe. Ez egy olyan pillanat, amikor felgyorsul a szívverése és a valódi boldogságot éli át.

Az üvegcse azúrkék színe a Földközi-tenger napsugarakkal átszőtt hullámaira utal. Nem átlátszó, matt felülete azt a benyomást kelti, hogy gyengéden megfürdették és elringatták a tenger habjai.

Összetétel

Fej
zöldalma, grapefruit
Szív
bazsalikom
Alap
haiti vetiver
Az illat fajtája
aromás, vizes

Azzaro a márkáról

Azzaro parfümök | Azzaro - a csábítás és az életöröm illata. Az Azzaro márkát, alapítója, Loris Azzaro francia-olasz divattervező a saját képére alkotta meg. Loris Tuniszban született, szicíliai származású szülőktől. 1962-ben Párizsba ment, hogy meghódítsa a divat világát - érzékiségével és hedonista életszemléletével az Azzaro márka is a földközi tengeri luxus lényegének megtestesítője.
Elbűvölő és izgalmas divattervei révén még a 60-as évek vége előtt sikerült Loris Azzaronak rangos hírnevet szereznie. Az Azzaro márka hamarosan parfümökkel bővítette kínálatát. Az elsőt 1975-ben dobta piacra. Az Azzaro for Women fás, ciprusos illatot három évvel később követte az első férfi parfüm. A klasszikusan modern Azzaro pour Homme aromás, fás illatok a páfrány (fougère) illatcsoportba tartoznak.
Ma az Azzaro márka már több tucat parfümmel rendelkezik. A legújabbak és legsikeresebbek közé tartozik az Azzaro Chrome citrusosan aromás férfi parfüm, melyben lenyűgöznek a rozmaring, ananász, neroli, bergamot és citrom illat tónusai, jázminos, korianderes testtel, pézsmás és kardamomos alappal.
Számos rendkívül sikeres Azzaro illat születését a földközi tengeri életmód és annak autentikus értékei - az életöröm, a vendégszeretet és a közvetlenség - inspirálták. Az Azzaro, ez az élni tudás művészetéből született márka a modern luxus életstílust testesíti meg, amelyben van spiritusz, és napfény ragyogja be. A férfi illatokat az asszertivitás, a nőieket pedig a ragyogás hatja át. Az Azzaro számára a parfüm a csábítás eleme. Minden új illat új érzelmek keresésének eredménye, és születését az újítás szenvedélye, a minőség megszállottsága és a legnemesebb adalékok utáni kutatás kíséri.
Az Azzaro márka a legjobb illattervezőkkel működik együtt. Közéjük tartozik például Maurice Maurin, Michel Almairac, Alberto Morillas, Jacques Cavallier, Christine Nagel és természetesen maga Loris Azzaro is. Halála után, 2003-ban először Vanessa Seward francia divattervező hölgy, később pedig Arnaud Maillard és Alvaro Castejon került a márka élére. Az Azzaro márka vezetésük alatt sem veszített szédületes minőségi színvonalából és egyedi stílusából.
Az Azzaro illatok a modern luxus életstílust, az élet élvezetének művészetét testesítik meg.

Értékelés Azzaro Chrome Aqua