AxeWild Green Mojito & Cedarwood Eau de Toilette uraknak

1×
Axe Wild Green Mojito & Cedarwood Eau de Toilette uraknak
Axe Wild Green Mojito & Cedarwood Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
4 060Ft

Spóroljon 39%
50 ml
2 470Ft

4 940,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: AXE00902 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2021. 10. 27.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2021. 10. 27.

Leírás Axe Wild Green Mojito & Cedarwood
Összetétel

Felejtse el a gondokat és hagyja, hogy az idő szabadon folyjon! A férfi Axe Wild Green Mojito & Cedarwood Eau de Toilette tökéletes kiegészítője minden olyan úriembernek, akinek védjegye a lezser stílus, és mindig az ösztöneit követi.

  • citrusos illat
  • fás illat
  • aktív életet élő, mindig energikus férfiaknak
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Az illat fajtája
citrusos, fás

Axe a márkáról

Az Axe márka a férfiak magabiztosságát célozza meg. Ez a népszerű kozmetikum már több mint 25 éve jelen van a piacon, és minőségének, valamint vonzó illatának köszönhetően világszerte rendszeresen használják a férfiak.
Az Axe márkát humoros, tudatalattira ható reklámspotjai is ismertté tették. Az Axe márkának köszönhetően a férfiak a hozzájuk illő illatokkal hangsúlyozhatják vonzerejüket, és minden nőt elbűvölhetnek maguk körül!
Az Axe palettáján különösen hatékony izzadásgátlók, tusfürdők, borotválkozás utáni nyugtató arcvizek és Eau de Toilette parfümök találhatók. Az Axe termékek nem csak a szükséges ápolást szolgálják, hanem illatuk is kellemes, melynek köszönhetően egész nap frissnek és vonzónak érezheti magát. Energikus, elegáns és klasszikus illatok közül választhat. Az Axe termékek az önbizalom kulcsai!  

Értékelés Axe Wild Green Mojito & Cedarwood