Skip to main content

AxeWild Green Mojito & Cedarwood ajándékszett (testre)

Axe Wild Green Mojito & Cedarwood ajándékszett (testre)
Axe Wild Green Mojito & Cedarwood ajándékszett (testre)
Új
7 070Ft

Raktáron | 7 070,00Ft / 1 db, áfával | Kód: AXE00975

testápoló spray 150 ml + tusfürdő gél arcra, testre és hajra 250 ml + borotválkozás utáni arcvíz 100 ml + kozmetikai táska

1
Ajándék az Ön számára
Egy teljes méretű ajándékot választhat a kosarában, ha legalább 2 terméket vásárol a Dove, Axe, Schmidt´s, TRESemmé, Rexona vagy TONI&GUY márkáktól.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

Szerezzen örömöt a férfi testápoló készítményekkel teli AxeWildGreen Mojito & Cedarwood kozmetikai készlettel. Minden külsejére adó modern férfi örül neki.

A szett tartalma:

  • testápoló spray 150 ml
  • tusfürdő gél arcra, testre és hajra 250 ml
  • borotválkozás utáni arcvíz 100 ml
  • kozmetikai táska

Tulajdonságok:

  • mindennapi használatra való terméket tartalmazó összeállítás
  • speciálisan a férfi bőr szükségleteire kifejlesztett készítmények
  • remek ajándék

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Fontos figyelmeztetések

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. A palackban túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Konzisztencia
gél, víz
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Az Axe márka a férfiak magabiztosságát célozza meg. Ez a népszerű kozmetikum már több mint 25 éve jelen van a piacon, és minőségének, valamint vonzó illatának köszönhetően világszerte rendszeresen használják a férfiak.
Az Axe márkát humoros, tudatalattira ható reklámspotjai is ismertté tették. Az Axe márkának köszönhetően a férfiak a hozzájuk illő illatokkal hangsúlyozhatják vonzerejüket, és minden nőt elbűvölhetnek maguk körül!
Az Axe palettáján különösen hatékony izzadásgátlók, tusfürdők, borotválkozás utáni nyugtató arcvizek és Eau de Toilette parfümök találhatók. Az Axe termékek nem csak a szükséges ápolást szolgálják, hanem illatuk is kellemes, melynek köszönhetően egész nap frissnek és vonzónak érezheti magát. Energikus, elegáns és klasszikus illatok közül választhat. Az Axe termékek az önbizalom kulcsai!