Axe Sport Blast, tusfürdő férfiaknak 400 ml | notino.hu

Axe Sport Blast

tusfürdő férfiaknak 400 ml

Axe Sport Blast tusfürdő férfiaknak 400 ml
Axe Sport Blast tusfürdő férfiaknak 400 ml
Axe Sport Blast tusfürdő férfiaknak 400 ml
1 350Ft
Kedvezmény 31%
400 ml
930Ft

Kód: AXE0197 | Utolsó 1 db maradt
db
Express One (Transoflex)
már ma
Személyes átvétel
már ma

Axe Sport Blast parfüm leírása

A kiváló minőségű Axe Sport Blast tusfürdő tökéletesen egészíti az azonos termékcsalád illatát. Frissé, selymessé és illatozóvá teszi a bőrt, ami ösztönözi az érzékeket és fokozza az öntudatosságát. Használatával minden egyes fürdés csodálatos élménnyé válik.

Axe a márkáról

Az Axe márka a férfiak magabiztosságát célozza meg. Ez a népszerű kozmetikum már több mint 25 éve jelen van a piacon, és minőségének, valamint vonzó illatának köszönhetően világszerte rendszeresen használják a férfiak.
Az Axe márkát humoros, tudatalattira ható reklámspotjai is ismertté tették. Az Axe márkának köszönhetően a férfiak a hozzájuk illő illatokkal hangsúlyozhatják vonzerejüket, és minden nőt elbűvölhetnek maguk körül!
Az Axe palettáján különösen hatékony izzadásgátlók, tusfürdők, borotválkozás utáni nyugtató arcvizek és Eau de Toilette parfümök találhatók. Az Axe termékek nem csak a szükséges ápolást szolgálják, hanem illatuk is kellemes, melynek köszönhetően egész nap frissnek és vonzónak érezheti magát. Energikus, elegáns és klasszikus illatok közül választhat. Az Axe termékek az önbizalom kulcsai!  

Menu