Skip to main content

AxeIce Chill ajándékszett (testre) uraknak

Axe Ice Chill ajándékszett (testre) uraknak
Axe Ice Chill ajándékszett (testre) uraknak
Új
6 470Ft

Raktáron | 6 470,00Ft / 1 db, áfával | Kód: AXE00992

dezodor és testspray 150 ml + tusfürdő gél 3 az 1-ben 250 ml + Eau de Toilette 50 ml

1
Ajándék az Ön számára
Egy teljes méretű ajándékot választhat a kosarában, ha legalább 2 terméket vásárol a Dove, Axe, Schmidt´s, TRESemmé, Rexona vagy TONI&GUY márkáktól.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

Szerezzen örömöt a férfi testápoló készítményekkel teli AxeIce Chill kozmetikai készlettel. Minden külsejére adó modern férfi örül neki.

A szett tartalma:

  • dezodor és testspray 150 ml
  • tusfürdő gél 3 az 1-ben 250 ml
  • Eau de Toilette 50 ml

Tulajdonságok:

  • mindennapi használatra való terméket tartalmazó összeállítás
  • biztosítja a férfiak bőrének teljes ápolását

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Fontos figyelmeztetések

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. A palackban túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő.
Teljes szöveg

Összetétel

Csomagolás
spray
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Az illat fajtája
továbbiak
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Az Axe márka a férfiak magabiztosságát célozza meg. Ez a népszerű kozmetikum már több mint 25 éve jelen van a piacon, és minőségének, valamint vonzó illatának köszönhetően világszerte rendszeresen használják a férfiak.
Az Axe márkát humoros, tudatalattira ható reklámspotjai is ismertté tették. Az Axe márkának köszönhetően a férfiak a hozzájuk illő illatokkal hangsúlyozhatják vonzerejüket, és minden nőt elbűvölhetnek maguk körül!
Az Axe palettáján különösen hatékony izzadásgátlók, tusfürdők, borotválkozás utáni nyugtató arcvizek és Eau de Toilette parfümök találhatók. Az Axe termékek nem csak a szükséges ápolást szolgálják, hanem illatuk is kellemes, melynek köszönhetően egész nap frissnek és vonzónak érezheti magát. Energikus, elegáns és klasszikus illatok közül választhat. Az Axe termékek az önbizalom kulcsai!