Axe Adrenaline Iced Musk and Gingertestápoló spray uraknak

Axe Adrenaline Iced Musk and Ginger testápoló spray uraknak
Axe Adrenaline Iced Musk and Ginger testápoló spray uraknak
2690Ft

Spóroljon 10%
100 ml
2420Ft

Kód: AXE0202 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 01. 23.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 01. 23.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Axe Adrenaline Iced Musk and Ginger parfüm leírása

A kiváló minőségű Axe Adrenaline Iced Musk and Ginger testspray tökéletesen egészíti ki az azonos kollekcióhoz tartozó illatot. Csodálatos illattal járja át a bőrt, így a nap folyamán bármikor új energiát és önbizalmat ad önnek.

Összetétel

Fej
ciprus, paprika
Szív
füge, körte
Alap
cédrus, borostyán, pézsma, pálmalevelek, vetiverfű

Axe a márkáról

Az Axe márka a férfiak magabiztosságát célozza meg. Ez a népszerű kozmetikum már több mint 25 éve jelen van a piacon, és minőségének, valamint vonzó illatának köszönhetően világszerte rendszeresen használják a férfiak.
Az Axe márkát humoros, tudatalattira ható reklámspotjai is ismertté tették. Az Axe márkának köszönhetően a férfiak a hozzájuk illő illatokkal hangsúlyozhatják vonzerejüket, és minden nőt elbűvölhetnek maguk körül!
Az Axe palettáján különösen hatékony izzadásgátlók, tusfürdők, borotválkozás utáni nyugtató arcvizek és Eau de Toilette parfümök találhatók. Az Axe termékek nem csak a szükséges ápolást szolgálják, hanem illatuk is kellemes, melynek köszönhetően egész nap frissnek és vonzónak érezheti magát. Energikus, elegáns és klasszikus illatok közül választhat. Az Axe termékek az önbizalom kulcsai!  

Értékelés Axe Adrenaline Iced Musk and Ginger