AvonTrue Euphoric szempillaspirál a dúsabb és hosszabb pillákért

Avon True Euphoric szempillaspirál a dúsabb és hosszabb pillákért
Avon True Euphoric szempillaspirál a dúsabb és hosszabb pillákért
Spóroljon
3 650Ft

Spóroljon 58%
árnyalat Blackest Black 10 ml
1 510Ft

Raktáron | 15 100,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AVO08418
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

A minőségi Avon True Euphoric szempillaspirál maximális hosszúságot és hihetetlen volument ad a szempilláinak.

Tulajdonságok:

  • kiemeli a szem formáját
  • már egy rétegben is biztosítja a teljesen dús hatást
  • növeli a szempillák hosszúságát
  • jelentős mértékben sűríti a szempillákat

Használata:
Vigye fel a szempillafestéket finoman húzva a spirált a szempillák tövétől egészen a végükig. A még nagyobb hatás érdekében vigyen fel több réteget.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
hosszabbító, dús hatásért

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.