Avon Today Tomorrow Always TOMORROW Eau de Parfum hölgyeknek

Avon Today Tomorrow Always TOMORROW Eau de Parfum hölgyeknek
Avon Today Tomorrow Always TOMORROW Eau de Parfum hölgyeknek
50 ml

Kód: AVO08904 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Avon Today Tomorrow Always TOMORROW
Összetétel

Ahogyan a neve is elárulja az Avon TODAY Tomorrow Always Forever Eau de Parfum mindig tetszeni fog, ma is, holnap is, mindig. Engedje, hogy virágos tónusai elbűvöljék.

  • virágos illat
  • játékos, romantikus nők számára
  • mindennapi használatra

Az illat összetétele
Elsőként a lédús bluma szilva, az olasz bergamott és a narancsfa virága érkezik a játszmába. A mandarinvirág, a finom fehér bazsarózsa és az édes rózsa játszanak prímet az illat szívében, végül csatlakozik hozzájuk a friss sárgabarack, a melengető szantálfa és a bájos vanília. 

Az illat története
Az illat a 2012-es népszerű Today Tomorrow Always kollekcióból indult. Az üvegcse romantikus, rózsaszín, egyszóval olyan, hogy szépen mutasson otthonában a tükör mellett.

Összetétel

összetétel
borostyán, pacsuli, keserűnarancs
Az illat fajtája
virágos, fás

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Today Tomorrow Always TOMORROW