Avon Tangle Teezer

hajkefe

Avon Tangle Teezer hajkefe
Avon Tangle Teezer hajkefe
hajkefe

Kód: AVO3790 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Parfümös üveg ajándékként 15 000 Ft feletti vásárlás esetén. A színárnyalatot a kosárban választhatja ki.

Avon Tangle Teezer termékleírás

A minőségi Avon Tangle Teezer hajkefe még a bonyolultabb frizurák készítése esetén is elengedhetetlen kelléke a mindennapi hajformázásnak.

Tulajdonságok:

  • a nedves haj is könnyen kezelhető vele
  • kompakt mérete miatt utazáshoz és retikülbe is ideális
  • ergonomikus formája kényelmes tartást biztosít
  • megszünteti a haj kócosodását és gubancolódását

Használata:
Lassan és gyengéden kefélje ki a haját, hogy megelőzze a mechanikai sérülését.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.