Avon Summer White Sunset Eau de Toilette hölgyeknek

11×
Avon Summer White Sunset Eau de Toilette hölgyeknek
Avon Summer White Sunset Eau de Toilette hölgyeknek
50 ml
1 870Ft

3 740,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: AVO1041 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 04. 21.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Avon Summer White Sunset
Összetétel

Az Avon Summer White Sunset virágos-keleties női illat, mely úgy simogatja a lelkét, mint a lemenő nyári nap sugarai. Remekül illik minden olyan romantikus modern nőhözh, aki szereti körülvenni magát szép dolgokkal, és gyakran nappal is álmodozik. A Summer White Sunset gondosan megválasztott illateszenciái melengetik a szívét és hangsúlyozzák érzékiségét.

Az Avon Summer White Sunset női illat már akkor elvarázsolja, amikor először megszagolja! A csábító nyírfa varázslatos aromája izgalommal és érzékiséggel teli, egyedülálló érzést ébresz. A bájos lótuszvirág könnyedén beburkol törékeny jegyeibe, és kiemeli természetes szépségét. A páratlan bors ellentmondásosan csípős eszenciája kellemes melegség érzetét kelti, mely a meleg nyári estéket, és a romantikus vízparti sétákat idézi. Az Avon márkának ez a kivételes női illata kifejezetten egész napos viselésre készült. Eszenciái egész évben a nyár szépségét juttatják eszébe.

Legyen önmaga és tárja fel a világ előtt romantikus oldalát az Avon Summer White Sunset különleges női illattal! Nem csak Ön számára lesz kellemes az illat, hanem mindenkinek, aki megérzi. Váljon ellenállhatatlanná a környezete számára, és amikor csak eszébe jut, idézze fel nyári élményeit! Engedje, hogy elragadják a Summer White Sunset illat érzéki jegyei, és élvezze a páratlan nyári lelki nyugalmat! Az illat 2013-ban került kereskedelmi forgalomba.  

Összetétel

összetétel
nyír, lótusz, rózsabors
Az illat fajtája
virágos

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Summer White Sunset11