Avon Summer White Sunseteau de toilette hölgyeknek

6×
Avon Summer White Sunset eau de toilette hölgyeknek
Avon Summer White Sunset eau de toilette hölgyeknek
50 ml
1 790Ft

Kód: AVO1041 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1

Kosárba téve

Avon Summer White Sunset eau de toilette hölgyeknek
| 1 db | 1 790Ft
Ajándék az Ön számára
A kosarában választhat egyet a 12 nagyszerű ajándékunk közül ingyen, amennyiben legalább 15 000 Ft értékben vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2019. 09. 24.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2019. 09. 24.

Avon Summer White Sunset parfüm leírása

Az Avon Summer White Sunset virágos-keleties női illat, mely úgy simogatja a lelkét, mint a lemenő nyári nap sugarai. Remekül illik minden olyan romantikus modern nőhözh, aki szereti körülvenni magát szép dolgokkal, és gyakran nappal is álmodozik. A Summer White Sunset gondosan megválasztott illateszenciái melengetik a szívét és hangsúlyozzák érzékiségét.

Az Avon Summer White Sunset női illat már akkor elvarázsolja, amikor először megszagolja! A csábító nyírfa varázslatos aromája izgalommal és érzékiséggel teli, egyedülálló érzést ébresz. A bájos lótuszvirág könnyedén beburkol törékeny jegyeibe, és kiemeli természetes szépségét. A páratlan bors ellentmondásosan csípős eszenciája kellemes melegség érzetét kelti, mely a meleg nyári estéket, és a romantikus vízparti sétákat idézi. Az Avon márkának ez a kivételes női illata kifejezetten egész napos viselésre készült. Eszenciái egész évben a nyár szépségét juttatják eszébe.

Legyen önmaga és tárja fel a világ előtt romantikus oldalát az Avon Summer White Sunset különleges női illattal! Nem csak Ön számára lesz kellemes az illat, hanem mindenkinek, aki megérzi. Váljon ellenállhatatlanná a környezete számára, és amikor csak eszébe jut, idézze fel nyári élményeit! Engedje, hogy elragadják a Summer White Sunset illat érzéki jegyei, és élvezze a páratlan nyári lelki nyugalmat! Az illat 2013-ban került kereskedelmi forgalomba.  

Összetétel

összetétel
lótusz, nyír, rózsabors
Az illat fajtája
virágos

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Summer White Sunset

4.0
2
4
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás