Avon Skin So Softargán olaj testre

1×
Avon Skin So Soft argán olaj testre
Avon Skin So Soft argán olaj testre
150 ml
1590Ft

Kód: AVO4901 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 01. 23.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 01. 23.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Avon Skin So Soft termékleírás
Tulajdonságok

A test barnítására szolgáló Avon Skin So Soft Skin So Soft önbarnító készítménnyel egész évben szép napbarnított bőre lehet.

A kiváló minőségű Avon Skin So Soft Skin So Soft testolaj intenzív hidratálással és regeneráló ápolással kényezteti bőrét.

Tulajdonságok:

  • finomítja és rugalmassá teszi a bőrt
  • finommá és rugalmassá teszi a bőrt
  • nem hagy foltokat
  • táplálja és ápolja a bőrt

Használata:
Használat előtt rázza fel. Masszírozzon kis mennyiségű olajat gyengéden a teljes testfelület bőrébe. Vigyen fel megfelelő mennyiségű készítményt a teljes testfelületre. Kenje szét alaposan és egyenletesen. Használja a reggel és/vagy este fürdés vagy zuhanyzás után.

Tulajdonságok

Ingredienti attivi
argánolaj
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia
száraz olaj
Az olaj típusa
argán

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Skin So Soft