Avon Simply Because for Him

eau de toilette uraknak 50 ml

Avon Simply Because for Him eau de toilette uraknak 50 ml
Avon Simply Because for Him eau de toilette uraknak 50 ml
50 ml
1 540Ft

Kód: AVO0066 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 08. 26.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2019. 08. 24.
Avon Simply Because for Him
50 ml | 1 540Ft

Avon Simply Because for Him parfüm leírása

  • aromás illat
  • individualista férfinak
  • egész napos viseletre

Összetétel

Fej
borókabogyó, grapefruit, vízi tónusok
Szív
ibolya levelek, levendula, zöldalma
Alap
cédrus, széna, vanília
Az illat fajtája
aromás

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Simply Because for Him

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!