AvonPerceive for Men Eau de Toilette uraknak

Avon Perceive for Men Eau de Toilette uraknak
Avon Perceive for Men Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
5 210Ft

Spóroljon 29%
100 ml
3 650Ft

Raktáron | 3 650,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AVO1045

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 04.

Nem számít, milyen magasra célzott, ezentúl semmi nem lesz elérhetetlen az Ön számára! A férfi Avon Perceive for Men Eau de Toilette nagy adag elszántságot is rejt magában, így a bőrre permetezve már néhány cseppje megadja a kellő bátorságot, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön álmaihoz.

  • aromás illat fűszeres jegyekkel
  • chypre illat
  • aktív életet élő, mindig energikus férfiaknak
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Az illat fajtája
chypre

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.