AvonNutra Effects Radiance világosító BB krém 5 in 1

Avon Nutra Effects Radiance világosító BB krém 5 in 1
Avon Nutra Effects Radiance világosító BB krém 5 in 1
Spóroljon
2 660Ft

Spóroljon 15%
árnyalat Light 30 ml
2 250Ft

Raktáron | 7 500,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AVO08601
1
Express One Hungary
csütörtök 2022. 01. 27.
Személyes átvétel
csütörtök 2022. 01. 27.

A kiváló minőségű Avon Nutra Effects Radiance tonizáló krém szükséges mértékben hidratálja az arcbőrét, miközben elfedi az esetleges hibáit is.

Tulajdonságok:

  • szükséges mértékben hidratálja az arcbőrt
  • könnyedén elfedi a pattanásokat és az arc egyéb bőrhibáit
  • napsugárzás elleni védelmet nyújt
  • egységesíti a színárnyalatokat
  • természetes megjelenést kölcsönöz

Használata:
Vigye fel minden reggel a tiszta arcbőrére és kenje alaposan szét.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
normál
Hatás
Hidratálás, highlighter, egységesítés
Nap elleni védelem
SPF
Tonizáló krém típusa
BB krém

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.