Avon Nutra Effects Hydration

hidratáló nappali krém SPF 15

Avon Nutra Effects Hydration hidratáló nappali krém SPF 15
Avon Nutra Effects Hydration hidratáló nappali krém SPF 15
50 ml

Kód: AVO3672 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Avon Nutra Effects Hydration
50 ml

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, száraz
Hatás
Hidratálás
Konzisztencia
krém
Kor
minden korosztálynak
Mikor használatos
nappal
Nap elleni védelem
SPF
Védőfaktor
közepes védelem (SPF 15 – SPF 25)

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.