AvonNaturals Hair Care sampon és kondicionáló 2 in1

Avon Naturals Hair Care sampon és kondicionáló 2 in1
Avon Naturals Hair Care sampon és kondicionáló 2 in1
700 ml

Kód: AVO5221 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Avon Naturals Hair Care
Tulajdonságok

A praktikus Avon Naturals Hair Care 2 az 1-ben sampon és kondicionáló egyetlen készítményben gyorsan és hatékonyan ápolja a haját.

Tulajdonságok:

  • gyökerektől kezdve egészen a hajvégekig táplálja a hajat
  • helyreállítja a haj természetes rugalmasságát
  • megkönnyíti a kifésülést és ezzel megelőzi a haj mechanikus sérülését

Használata:
Vigye fel a nedves hajra. Habosítja fel, gyengéden masszírozza a fejbőrbe és utána öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatóanyag
C-vitamin
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Hajprobléma
károsult haj

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Naturals Hair Care