Avon Little Red Dresseau de parfum hölgyeknek

3×
Avon Little Red Dress eau de parfum hölgyeknek
Avon Little Red Dress eau de parfum hölgyeknek
50 ml

Kód: AVO0042 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Avon Little Red Dress parfüm leírása

  • gyümölcsös illat
  • modern, öntudatos nőnek
  • mindennapi viseletre

Összetétel

Fej
citrusok, málna, szilva
Szív
jázmin, rózsa
Alap
borostyán, pézsma, szantálfa
Az illat fajtája
orientális, virágos

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Little Red Dress

4.0
2
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás