AvonLittle Black Dress Eau de Parfum hölgyeknek

16×
Avon Little Black Dress Eau de Parfum hölgyeknek
Avon Little Black Dress Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Spóroljon
6 200Ft

Spóroljon 36%
50 ml
3 910Ft

Több mint 5 db a raktáron | 7 820,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AVO0040
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Találja meg a saját „kis feketéjét” az illatok között is! Biztosan tökéletesen fog állni. Az Avon Little Black Dress női Eau de Parfum virágok és keleties jegyek egyedi társítása, csupa báj, elegancia és csábítás. Bízzon meg az illatban, amely soha nem megy ki a divatból – épp úgy, ahogyan az Ön gardróbjában található, a névadó és örök ruhadarab.

  • keleties, virágos illat
  • a klasszikusokat értékelni tudó, elegáns nőknek
  • esti viseletként és társasági eseményekre ideális

Az illat összetétele
A sárgabarack kezdeti, édeskés-gyümölcsös jegyeit elbűvölő lonc és ciklámen teszi teljessé. A virágesszenciák aromája az illatkompozíció szívillatában tovább bontakozik ki. A gyengéd, rózsaszín bazsarózsa gardéniával és ilang-ilanggal fonódik össze, amelyek a kivételesség és a tökéletesség hangulatát adják a Little Black Dress illatának. A keleties lecsengésű alapillat bódító szilvát, fehér mósuszt és tejes faféléket ötvöz magában.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ciklámen, lonc, sárgabarack
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsaszín bazsarózsa, gardénia, ylang-ylang
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, szilva
Az illat fajtája
orientális

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.