Avon Little Black Dress

eau de parfum nőknek 50 ml

Avon Little Black Dress eau de parfum nőknek 50 ml
Avon Little Black Dress eau de parfum nőknek 50 ml
Avon Little Black Dress eau de parfum nőknek 50 ml
Avon Little Black Dress eau de parfum nőknek 50 ml
Avon Little Black Dress eau de parfum nőknek 50 ml
Avon Little Black Dress eau de parfum nőknek 50 ml
Avon Little Black Dress eau de parfum nőknek 50 ml
Avon Little Black Dress eau de parfum nőknek 50 ml
50 ml
2 990Ft

Kód: AVO0040 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 11. 21., szerda
Személyes átvétel
2018. 11. 21., szerda
Ajándék az Ön számára
Csak ezen a héten használhatja ki a 25%-os kedvezményt erre a termékre. Használja a bf25hu kódot. További információt itt talál. A kedvezmény nem vonatkozik az akcióban és leárazásban levő termékekre.
Avon Little Black Dress
50 ml | 2 990Ft

Avon Little Black Dress parfüm leírása

Az Avon Little Black Dress egy virágos, keleti illat elegáns nőknek. Egyedülálló stílusra vágyik? Szeretné, ha kifinomult ízlését mindenki csodálná? Akkor a parfümök eme ékköve éppen Önnek való. A bazsarózsa és a jázmin lágy tónusait ízlésesen egészíti ki a szilva és a gyömbér sajátos, egyedi aromája. Végül pedig sárgabarack és ciklámen édes akkordjai teszik a Little Black Dress illatát igazán különlegessé. Legyen Ön a társaság figyelmének középpontja!

A parfümök az Avon legrégebbi termékei, múltjuk egészen a 19. század végéig nyúlik vissza. Világszerte ismertek és keresettek. Ismerje meg az Avon Little Black Dress különleges stílusát, mely Önt is csodálatra méltó dívává  varázsolja majd!

Összetétel

Alap
pézsma, szantálfa, szilva, tonkabab
Fej
barack, ciklámen, gyömbér, jázmin, lonc
Szív
bazsarózsa, gardénia, ylang-ylang
Az illat fajtája
orientális

Avon a márkáról

Avon parfümök és népszerű Avon kozmetika - legenda a kozmetikai cégek között. Az Avon a világ egyik vezető kozmetikai vállalata. A közvetlen értékesítés terén a legnagyobbak közé tartozik - termékeit több mint hatmillió független képviselő árusítja, száznál több országban. Az Avon széles kínálata dekoratív és arcápoló kozmetikát, illatokat, divatcikkeket és háztartási felszereléseket tartalmaz.
A márka oly mértékben ismert, hogy például még Tim Burton „Ollókezű Edward” című kultikus filmjében is megjelent; történetének kezdeténél pedig David McConnell utazó könyvügynök áll. David a 19. század végén a könyvek mellé apró, illatos ajándékot kezdett osztogatni. Mivel az illatai iránti érdeklődés hamarosan kezdte túlnőni a könyvek irántit, megalapította saját kozmetikai cégét, a California Perfume Companyt.
McConnell kedvelt szerzője William Shakespeare volt, akinek - szülőhelye, Stratford upon Avon után nevezte el a termékcsaládot. Az Avon 1929-ben került piacra, és olyannyira népszerűvé vált, hogy a céget 1939-ben hivatalosan is Avon Products Inc.-re nevezték át.
Az Avon termékek fő értékesítési módszere azon a meggyőződésen alapul, amellyel először épp David McConnell állt elő, hogy a közvetlen értékesítésnél a legfontosabb a személyes kapcsolat. Az első "Avon Lady" P. F. E. Albee asszony volt: egyike lett az első olyan nőknek, akiknek lehetőségük nyílt az anyagi függetlenség megszerzésére.
Az Avon Cosmetics mind a mai napig fenntartja elkötelezettségét, hogy a nők számára nemcsak a korlátlan jövedelem lehetőségét nyújtja, de óvja egészségüket és védi jogaikat is. Az Avon ezért intenzíven foglalkozik a mellrák, és a családon belüli erőszak ellen irányuló jótékonysági projektekkel. Társadalmi felelőssége keretében ökológiai irányultságú, pártfogolja az esőerdők megújítását, s egyike azon nagy kozmetikai cégeknek, amelyek több mint 20 évvel ezelőtt beszüntették a készítmények állatokon végzett tesztelését.
Az AVON társaság legismertebb márkái közé tartozik az ANEW, a LUXE, a Planet Spa, a Naturals, a Solutions, az, AVON Color, a Skin-So-Soft vagy az Advance Techniques. A szépséget és kényelmet szolgáló dekoratív és arcápoló kozmetikai termékek széles választékát a New York államban található Kutatási és Fejlesztési Központban fejlesztik. A központ munkatársai biokémiai, mikrobiológiai, toxikológiai, bőrgyógyászati és klinikai vizsgálati szakemberek.
Az Avon arra törekszik, hogy az élet szebb legyen. Válasszon Avon sminket, parfümöt és különféle kozmetikumokat az iparfumeria.hu weboldalon, pompás áron!