Avon Life For Hereau de parfum hölgyeknek

1×
Avon Life For Her eau de parfum hölgyeknek
Avon Life For Her eau de parfum hölgyeknek
50 ml
5 240Ft

Kód: AVO4434 | Raktáron
1

Kosárba téve

Avon Life For Her eau de parfum hölgyeknek
| 1 db | 5 240Ft
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 09. 24.
Személyes átvétel
kedd 2019. 09. 24.

Avon Life For Her parfüm leírása

A nem mindennapi Avon Life For Her parfüm egy olyan dinamikus és titokzatos illat, mely Önt szokatlanul vonzó aurával veszi körül.

  • virágos-fás illat
  • modern, öntudatos nőnek
  • nappali viseletre, főleg meleg időjáráshoz

Összetétel

Fej
citrusok, fehér tea, piros alma, tündérrózsa
Szív
bazsarózsa, ibolya, japán cseresznyevirág
Alap
ambrette, pacsuli
Az illat fajtája
fás, virágos

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Life For Her

4.0
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás