Skip to main content

AvonIncandessence Eau de Parfum hölgyeknek

10×
Avon Incandessence Eau de Parfum hölgyeknek
Avon Incandessence Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
5 690Ft

Spóroljon 51%
50 ml
2 770Ft

Raktáron | 5 540,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AVO0027
1
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

Az Avon Incandessence női Eau de Parfum úgy ragyogja be az Ön napját, mint a melengető napsugarak. A nyár légkörét, a kitárulkozó virágokat és az új kezdeteket idézi meg, varázslatos illata pedig hamarosan az Ön új, egyedi névjegye lesz.

  • üde, gyümölcsös-virágos illat
  • azoknak a nőknek, akik imádják a tavasz és nyár színességét, sugárzó élénkségét
  • először 2001-ban mutatták be

Az illat összetétele
Az illatkompozíció a szikrázó bergamott zamatosságával nyit, amelyet Ön a frissességéért fog megszeretni. Az Avon Incandessence szívillatában a virágok királynője, a rózsa virágos akkordjai dominálnak, amelyek tökéletesen kiemelik az Ön báját és személyes varázsát. Az Eau de Parfum alapillatát a becses teakfa alkotja, amely hosszan tartó, melengető érintést hagy a bőrön.

Összetétel

összetétel
rózsa, tíkfa, bergamott
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.