Avon Full Speed Eau de Toilette uraknak

3×
Avon Full Speed Eau de Toilette uraknak
Avon Full Speed Eau de Toilette uraknak
75 ml
3 650Ft

4 866,67Ft / 100 ml, áfával
Kód: AVO0024 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 08. 04.
Személyes átvétel
szerda 2021. 08. 04.

Leírás Avon Full Speed
Összetétel

Lépjen a gázra, váltson maximális sebességre és nincs megállás! Az Avon Full Speed férfi Eau de Toilette megbízhatóan lépést tart az Ön aktív életstílusával, és arról árulkodik környezetének, hogy imádja az intenzitást, a frissességet és az eredetiséget!

  • energikus zöld, citrusos illat
  • dinamikus aktív férfiaknak, akik mernek kockáztatni
  • ideális elsősorban a nyári napokra

Az illat összetétele
Már az első pillanattól energiaáramlást és izgalmat fog érezni. A zöld tónusok, a szikrázó citrusok és az intenzív borókabogyó kombinációja maga a frissesség fogalma. Most a fűszeres szív bontakozik ki, amely a kardamon és a ciprus jegyeit egyesíti magában. A friss, de erős és enyhén édeskés fás aroma enyhén a citrusos gyümölcsök aromáját idézi. Az Avon Full Speed illat alapját a cédrus, az egzotikus szantálfa és az érzéki pézsma erős összefonódása jellemzi.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöld tónusok, citrusok, borókabogyó
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ciprus, kardamon
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa, pézsma
Az illat fajtája
citrusos, aromás

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Full Speed3