Avon Far Away Rebel Eau de Parfum hölgyeknek

11×
Avon Far Away Rebel Eau de Parfum hölgyeknek
Avon Far Away Rebel Eau de Parfum hölgyeknek
50 ml
3 270Ft

6 540,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: AVO06405 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 06. 18.
Személyes átvétel
péntek 2021. 06. 18.

Leírás Avon Far Away Rebel
Összetétel

Mutassa meg a világnak a lázadó énjét! Látszólag nagyon ártatlan, mégis nagyon szenvedélyes nők inspirálták az Avon Far Away Rebel Eau de Parfum illatát. Lépjen ki bátran a sorból, és mutassa meg, hogy mi rejlik Önben!

  • keleties-virágos illat lázadó lelkű nőknek
  • 2018-ban alkotta meg Jean-Marc Chaillan parfümőr
  • a Far Away kollekció utolsó tagja

Az illat összetétele
Az Avon Far Away Rebel illat jellegzetesen erős tejszínhabos tónusokkal nyit, amelyek édességét a lédús, kesernyés és frissítő fekete ribizli esszenciája mérsékli. Az Eau de Parfum szívében a narancsvirág nyílik, amely a kompozícióba melengető keleties tónust visz. A gourmand alapját, amelyet legtovább fog érezni a bőrén, a csokoládé és a csábító karamell finom tónusai adják. Valóban ellenállhatatlan kombináció.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
tejszínhab, feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
csokoládé, karamell
Az illat fajtája
gyümölcsös

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Far Away Rebel11