AvonEve Duet Eau de Parfum hölgyeknek

Avon Eve Duet Eau de Parfum hölgyeknek
Avon Eve Duet Eau de Parfum hölgyeknek
2 x 25 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: AVO5231

Radiant: Type of Fragrance: Flolar Fruity, Main Notes: Clementine, Water Lily, Jasmine; Sensual: Type of Fragrance: Chypre Floral, Main Notest: Pink Pepper, Jasmine, Patchouli

Az Avon Eve Duet Eau de Parfum hölgyeknek két különleges, nőies illatot rejt flakonjában. Nem csak egy nő rejlik Önben. Gyengéd és ragyogó, érzéki és csábító, ennek az illatnak köszönhetően könnyedén kifejezheti magát. Gyümölcsös, virágos illata igazán üde és frissítő mindennapi társ.

  • mindennapi viseletre alkalmas illat
  • a romantikus nő értékelni fogja
  • virágos-gyümölcsös illat

Illat összetétele
Az Avon Lady Eve Duet lágyabb, romantikusabb oldalában a klementin, tiszta jázmin kivonat, és a  tavirózsa akkordjai bontakoznak ki. Érzéki tónusait a pikáns, csábító rózsaszín borsnak köszönheti, melyet a jázmin és a magával ragadó pézsma egészít ki.

Illat története
Az Avon Eve Duet Eau de Parfum hölgyeknek tökéletesen kiegészíti viselőjét bármilyen hangulatban is van éppen. Két igazán nőies illatot kombinál, melyek ideálisak nappali és esti viseletre is. Érzéki akkordjai a csábítás fátylába burkolják, ragyogó tónusai pedig romantikus hangulatúak.

Összetétel

Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos, fás

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.