AvonDistillery világosító púder

Avon Distillery világosító púder
Avon Distillery világosító púder
Kiárusítás
Spóroljon
6 760Ft

Spóroljon 15%
5 g
5 700Ft

Raktáron | 114 000,00Ft / 100 g, áfával | Kód: AVO08230
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 03.
Személyes átvétel
péntek 2021. 12. 03.

A minőségi Avon Distillery púder tökéletesen fixálja a sminket és bársonyos árnyalatot kölcsönöz az arcbőrének.

Tulajdonságok:

  • világosít

Tulajdonságok

Konzisztencia
púder
Hatás
highlighter, Táplálás
Hatóanyag
C-vitamin, E-vitamin
Alapozó árnyalata
átlátszó

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.