AvonColor Powder élénkítő gyöngyök az arcra

Avon Color Powder élénkítő gyöngyök az arcra
Avon Color Powder élénkítő gyöngyök az arcra
Spóroljon
2 490Ft

Spóroljon 18%
22 g
2 040Ft

  Raktáron | 9 272,73Ft / 100 g, áfával | Kód: AVO0125
  1
  Express One Hungary
  már holnap szerda 2022. 01. 26.
  Személyes átvétel
  már holnap szerda 2022. 01. 26.

  A minőségi Avon Color Powder púder tökéletesen fixálja a sminket és bársonyos árnyalatot kölcsönöz az arcbőrének.

  Tulajdonságok:

  • üde megjelenést kölcsönöz
  • tökéletes arcbőr hatását kelti
  • világosít

  Használata:
  Fixálja a sminkjét a szivacs vagy az ecset segítségével.

  Tulajdonságok

  Hatás
  élénkítő
  Alapozó árnyalata
  medium

  Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

  Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

  Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.