Avon Clearskin Pore & Shine Controlmélyen tisztító arcápoló víz hűsítő hatással

Avon Clearskin  Pore & Shine Control mélyen tisztító arcápoló víz hűsítő hatással
Avon Clearskin  Pore & Shine Control mélyen tisztító arcápoló víz hűsítő hatással
100 ml
1 750Ft

Kód: AVO5151 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 11. 26.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 11. 26.

Avon Clearskin Pore & Shine Control termékleírás
Tulajdonságok

A minőségi AvonClearskinPore & Shine Control arcvíz használata a sminkeltávolítás elengedhetetlen lépése. Eltávolítja az arcbőrről a rajta maradt sminket és egyben finoman tonizálja is.

Tulajdonságok:

  • mélységében tisztítja a pórusokat
  • minimalizálja a túlzott faggyútermelést
  • hidratálja és felfrissíti az arcbőrt

Használata:
Kozmetikai tamponnal hordja fel és körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg az arcbőrt.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
zsíros, kevert

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Clearskin Pore & Shine Control