AvonClearskin Blemish Clearing tapasz problémás bőrre pattanások ellen

Avon Clearskin  Blemish Clearing tapasz problémás bőrre pattanások ellen
Avon Clearskin  Blemish Clearing tapasz problémás bőrre pattanások ellen
Spóroljon
2 650Ft

Spóroljon 54%
12 db
1 210Ft

Raktáron | 100,83Ft / 1 db, áfával | Kód: AVO08856
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

A minőségi Avon Clearskin helyi ápoló gondoskodik az arcbőr problémás helyeinek kezeléséről, közben pedig nyugtatja az irritáltságát és támogatja a természetes regenerálódását.

Tulajdonságok:

  • helyileg kezeli a problémás arcbőr tüneteit
  • csökkenti a bőrhibákat
  • láthatóan javítja az arcbőr állapotát

Használata:
Vigye fel megfelelő mennyiségben a problémás helyekre és hagyja hatni.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
problematikus
Hatás
akné ellen
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás
Hatóanyag
szalicilsav

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.