Avon Clearskin Blackhead Clearing tisztító lehúzható maszk a mitesszerek ellen

Avon Clearskin  Blackhead Clearing tisztító lehúzható maszk a mitesszerek ellen
Avon Clearskin  Blackhead Clearing tisztító lehúzható maszk a mitesszerek ellen
30 ml
1 430Ft

4 766,67Ft / 100 ml, áfával
Kód: AVO5161 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Avon Clearskin Blackhead Clearing
Tulajdonságok

A minőségi Avon Clearskin Blackhead Clearing arcpakolás kényezteti és ápolja az arcbőrét.

Tulajdonságok:

  • hatékonyan tisztítja a pórusokat
  • eltávolítja az arcbőr mitesszereit
  • mélységében tisztítja az arcbőrt

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
zsíros
Hatás
mitesszerek ellen

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Clearskin Blackhead Clearing