AvonCherish golyós dezodor hölgyeknek

Avon Cherish golyós dezodor hölgyeknek
Avon Cherish golyós dezodor hölgyeknek
50 ml

Kód: AVO3642 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Avon Cherish
Összetétel

Már nem kell aggódnia, hogy izzadásgátlója nincs összhangban a kedvelt illatával. A páratlan Avon Cherish izzadásgátló megbízható védelmet nyújt Önnek az izzadás ellen, és az azonos kollekcióból származó illattal kifogástalan párost alkot.

Tulajdonságok:

  • hosszan tartó frissességérzetet kelt
  • véd a kellemetlen szagoktól
  • hatékony védelmet nyújt az izzadás ellen
  • támogatja az azonos kollekcióhoz tartozó illat intenzitását
  • az illattal együtt megfelelő ajándékként

Használata:
Mindennapi használatra alkalmas. A felvitelét a nap folyamán bármikor megismételheti. Tiszta és száraz hónaljára vigye fel.

Teljes összetevőlista

AQUA, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, STEARETH-2, PPG-15 STEARYL ETHER, DICAPRYL ADIPATE, PARFUM, STEARETH-20, ISOPROPYL PALMITATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, LIMONENEM HEXYL CINNAMAL, LINALOOL. <,1025917-001>, A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Csomagolás
roll-on

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Cherish