Avon Célèbre Eau de Toilette hölgyeknek

2×
Avon Célèbre Eau de Toilette hölgyeknek
Avon Célèbre Eau de Toilette hölgyeknek
Kiárusítás
50 ml
1 450Ft

2 900Ft / 100 ml, áfával
Kód: AVO0014 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 03. 08.
Személyes átvétel
szombat 2021. 03. 06.

Avon Célèbre parfüm leírása
Összetétel

Az Avon Celebre kellemesen gyümölcsös-virágos női illat. Ünnepelje a különleges pillanatokat Celebre illattal, és az élete teljesen új dimenziót vált! Amikor csak akarja, boldoggá teszi a virágok és ízletes gyümölcsök sziporkázó frissessége! Az Avon márka legújabb elragadó illata igazi barátjává válik az élete útján. Optimizmus és harmónia kristálytiszta nektárja bujkál a minimalista stílusú üveg üvegcsében. Vonja be magát az öröm enyhén rózsaszín aurájával, ünnepelje az életet az Avon Celebre különleges illatával!

A gyengéd ciklámen maga után hagyja finom nyomát a bőrén, amit gyümölcsös és enyhe bors jegyek hangsúlyoznak. A szívillatban egy szép virágcsokor gyöngyvirág, magnólia, bazsarózsa és frézia formájában köszönti önt. A bársonyosan selymes szantálfa és cédrus kombináció kellemesen hosszú időre beillatozza bőre minden milliméterét.

Az Avon márka népszerű kozmetikumai és parfümjei mindig örömöt szereznek. Az Avont elérhető árú és hihetetlenül széles termékválasztéka teszi piacvezetővé. A frissességre, eleganciára és érzékiségre vágyó nők és férfiak egyaránt tudnak választani. A válogatott alapanyagok kiváló minőségben kerülnek feldolgozásra illateszenciákká, melyek lenyűgöző üvegcsét és csomagolást kapnak. Az Avon márka minden illata más, és még csak nem is hasonlít másokra. Minden esetben teljesen egyedi. Eredeti az Avon Celebre illata is, mely arra született, hogy a nők életének különleges pillanatait ünnepelje. Tegye lehetővé, hogy mindig örömet szerezhessen, amikor csak akarja!  

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bors, ciklámen, gyümölcsös tónusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyöngyvirág, bazsarózsa, magnólia, jázmin, frézia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Célèbre2