Avon Celebre

eau de toilette nőknek 50 ml

Avon Celebre eau de toilette nőknek 50 ml
Avon Celebre eau de toilette nőknek 50 ml
Avon Celebre eau de toilette nőknek 50 ml
50 ml
2 290Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: AVO0014 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 07. 24., kedd
Személyes átvétel
2018. 07. 23., hétfő

Avon Celebre parfüm leírása

Az Avon Celebre kellemesen gyümölcsös-virágos női illat. Ünnepelje a különleges pillanatokat Celebre illattal, és az élete teljesen új dimenziót vált! Amikor csak akarja, boldoggá teszi a virágok és ízletes gyümölcsök sziporkázó frissessége! Az Avon márka legújabb elragadó illata igazi barátjává válik az élete útján. Optimizmus és harmónia kristálytiszta nektárja bujkál a minimalista stílusú üveg üvegcsében. Vonja be magát az öröm enyhén rózsaszín aurájával, ünnepelje az életet az Avon Celebre különleges illatával!

A gyengéd ciklámen maga után hagyja finom nyomát a bőrén, amit gyümölcsös és enyhe bors jegyek hangsúlyoznak. A szívillatban egy szép virágcsokor gyöngyvirág, magnólia, bazsarózsa és frézia formájában köszönti önt. A bársonyosan selymes szantálfa és cédrus kombináció kellemesen hosszú időre beillatozza bőre minden milliméterét.

Az Avon márka népszerű kozmetikumai és parfümjei mindig örömöt szereznek. Az Avont elérhető árú és hihetetlenül széles termékválasztéka teszi piacvezetővé. A frissességre, eleganciára és érzékiségre vágyó nők és férfiak egyaránt tudnak választani. A válogatott alapanyagok kiváló minőségben kerülnek feldolgozásra illateszenciákká, melyek lenyűgöző üvegcsét és csomagolást kapnak. Az Avon márka minden illata más, és még csak nem is hasonlít másokra. Minden esetben teljesen egyedi. Eredeti az Avon Celebre illata is, mely arra született, hogy a nők életének különleges pillanatait ünnepelje. Tegye lehetővé, hogy mindig örömet szerezhessen, amikor csak akarja!  

Összetétel

Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Avon a márkáról

Avon parfümök és népszerű Avon kozmetika - legenda a kozmetikai cégek között. Az Avon a világ egyik vezető kozmetikai vállalata. A közvetlen értékesítés terén a legnagyobbak közé tartozik - termékeit több mint hatmillió független képviselő árusítja, száznál több országban. Az Avon széles kínálata dekoratív és arcápoló kozmetikát, illatokat, divatcikkeket és háztartási felszereléseket tartalmaz.
A márka oly mértékben ismert, hogy például még Tim Burton „Ollókezű Edward” című kultikus filmjében is megjelent; történetének kezdeténél pedig David McConnell utazó könyvügynök áll. David a 19. század végén a könyvek mellé apró, illatos ajándékot kezdett osztogatni. Mivel az illatai iránti érdeklődés hamarosan kezdte túlnőni a könyvek irántit, megalapította saját kozmetikai cégét, a California Perfume Companyt.
McConnell kedvelt szerzője William Shakespeare volt, akinek - szülőhelye, Stratford upon Avon után nevezte el a termékcsaládot. Az Avon 1929-ben került piacra, és olyannyira népszerűvé vált, hogy a céget 1939-ben hivatalosan is Avon Products Inc.-re nevezték át.
Az Avon termékek fő értékesítési módszere azon a meggyőződésen alapul, amellyel először épp David McConnell állt elő, hogy a közvetlen értékesítésnél a legfontosabb a személyes kapcsolat. Az első "Avon Lady" P. F. E. Albee asszony volt: egyike lett az első olyan nőknek, akiknek lehetőségük nyílt az anyagi függetlenség megszerzésére.
Az Avon Cosmetics mind a mai napig fenntartja elkötelezettségét, hogy a nők számára nemcsak a korlátlan jövedelem lehetőségét nyújtja, de óvja egészségüket és védi jogaikat is. Az Avon ezért intenzíven foglalkozik a mellrák, és a családon belüli erőszak ellen irányuló jótékonysági projektekkel. Társadalmi felelőssége keretében ökológiai irányultságú, pártfogolja az esőerdők megújítását, s egyike azon nagy kozmetikai cégeknek, amelyek több mint 20 évvel ezelőtt beszüntették a készítmények állatokon végzett tesztelését.
Az AVON társaság legismertebb márkái közé tartozik az ANEW, a LUXE, a Planet Spa, a Naturals, a Solutions, az, AVON Color, a Skin-So-Soft vagy az Advance Techniques. A szépséget és kényelmet szolgáló dekoratív és arcápoló kozmetikai termékek széles választékát a New York államban található Kutatási és Fejlesztési Központban fejlesztik. A központ munkatársai biokémiai, mikrobiológiai, toxikológiai, bőrgyógyászati és klinikai vizsgálati szakemberek.
Az Avon arra törekszik, hogy az élet szebb legyen. Válasszon Avon sminket, parfümöt és különféle kozmetikumokat az iparfumeria.hu weboldalon, pompás áron!

 

 

 

 

Menu