AvonSuperShock extra dúsító szempillaspirál

4×
Avon SuperShock extra dúsító szempillaspirál
Avon SuperShock extra dúsító szempillaspirál
Akció
Spóroljon
3 940Ft

Spóroljon 71%
árnyalat Black 10 ml
1 140Ft

Raktáron | 11 400,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AVO06248
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

Igazán dússá, és feltűnővé teszi szempilláit az Avon SuperShock extra dúsító szempillaspirál. Nagy, szintetikus kefefeje egy mozdulattal szétválasztja a szempillákat, és maximális hosszúságot kölcsönöz nekik. Könnyen felvihető, rétegezhető, és tökéletesen kiemeli szemeit.

Tulajdonságok:

  • maximális volument kölcsönöz szempilláinak
  • jelentős mértékben sűríti a szempillákat
  • szétválasztja a szempillákat
  • pigmentált, fekete árnyalat
  • nagy, szintetikus kefefej

Használata:
Vigye fel a szempillafestéket finoman húzva a spirált a szempillák tövektől egészen a végükig. A még nagyobb hatás érdekében vigyen fel több réteget.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
dús hatásért

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.