Avon Anew Clinical

éjszakai krém egységesíti a bőrszín tónusait

Avon Anew Clinical éjszakai krém egységesíti a bőrszín tónusait
Avon Anew Clinical éjszakai krém egységesíti a bőrszín tónusait
30 ml

Kód: AVO5156 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Választhat egy utazó kozmetikum készletet vagy egy napozó olajat ingyen a kosarában, ha legalább 13 000 Ft értékben vásárol.

Avon Anew Clinical termékleírás

Az arcbőrt este is ápolni kell. A minőségi Avon Anew Clinical éjszakai arcápoló ápolja és mindent megad az arcbőrnek, amire annak szüksége van.

Tulajdonságok:

  • intenzíven hidratál
  • egységesíti az arcbőr színárnyalatait
  • regenerál és vitalizál

Használata:
Vigye fel körkörös mozdulatokkal a megtisztított arcbőrre és gyengéden masszírozza be. Használja rendszeresen napi 1 alkalommal.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, ráncok és érett bőr
Hatás
egységesítés, lifting és feszesítés, pigment foltok ellen
Konzisztencia
krém
Kor
első ráncok, ráncok
Mikor használatos
éjjel

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.