AvonAdvance Techniques Supreme Oils intenzív tápláló spray luxus olajokkal minden hajtípusra

Avon Advance Techniques Supreme Oils intenzív tápláló spray luxus olajokkal minden hajtípusra
Avon Advance Techniques Supreme Oils intenzív tápláló spray luxus olajokkal minden hajtípusra
100 ml

Kód: AVO4525 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Avon Advance Techniques Supreme Oils
Tulajdonságok

Kényeztesse haját luxus ápolással. A hagyományos Avon Advance Techniques Supreme Oils hajolaj selymessé, puhává és fényessé varázsolja haját.

Tulajdonságok:

  • kiemeli és támogatja a haj színárnyalatát
  • erőssé és rugalmassá teszi a hajat
  • helyreállítja a sérült hajszerkezetet
  • fényt ad a hajnak
  • nem nehezíti el a hajat

Tulajdonságok

Konzisztencia
olaj
Hajtípus
minden hajtípus
Hajprobléma
károsult haj

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Advance Techniques Supreme Oils