AvonAdvance Techniques Supreme Oils dual szérum hajra

Avon Advance Techniques Supreme Oils dual szérum hajra
Avon Advance Techniques Supreme Oils dual szérum hajra
Spóroljon
1 790Ft

Spóroljon 40%
100 ml
1 070Ft

Raktáron | 1 070,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AVO08921

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény hajápolásra. Használja a hair15 kódot a kosarában. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

Kényeztesse haját luxus ápolással. A hagyományos Avon Advance Techniques Supreme Oils hajolaj selymessé, puhává és fényessé varázsolja haját.

Tulajdonságok:

  • fényt ad a hajnak
  • mélyrehatóan táplálja a hajat
  • megakadályozza a haj kreppesedését
  • megelőzi a hajvégek szálkásodását

Használata:
Száraz hajra alkalmazza, elsősorban a hajszálak teljes hosszára és végeire.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Az olaj típusa
mandulás, más növényi olajok
Hatás
Hidratálás, Fény és selymesség, Töredezett hajvégek megelőzése, Táplálás
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.