Avon Advance Techniqueshajkiegyenesítő spray

Avon Advance Techniques hajkiegyenesítő spray
Avon Advance Techniques hajkiegyenesítő spray
100 ml
870Ft

Kód: AVO4514 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 06. 08.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 06. 06.

Avon Advance Techniques termékleírás
Tulajdonságok

A minőségi Avon Advance Techniques Advance Techniques hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.

Tulajdonságok:

  • kisimít
  • tartós hatás

Használata:
Vigye fel száraz hajra és formázza azt a kívánt formára.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Konzisztencia
spray
Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
hajsimító, hajegyenesítő

Avon a márkáról

Az Avon kozmetika ma már legendás a szépségvilágban. A márka, mely már több mint 125 éve nem csak a nők szépségével törődik, hanem magukkal a nőkkel is, ápoló készítményeket, dekoratív kozmetikumokat és Avon parfümöket kínál.

Története 1886-ban úgy indult, hogy David McConnell könyvkereskedő minden vásárlás mellé egy apró illatos ajándékot is adott a vásárlóinak. Mivel ez az illat hamarosan sokkal kedveltebbé vált, mint maguk a könyvek, úgy döntött, hogy saját kozmetikai vállalatot alapít. Mivel meg volt győződve a személyes kapcsolat fontosságáról, megszületett az első Avon lady gondolata, ami ráadásul még a nők anyagi függetlenségének lehetőségét is megteremtette. Később a kozmetikai kínálatot felsorakoztató Avon katalógus is a személyes értékesítés elengedhetetlen része lett.

Napjainkban az Avon kozmetikumok online is elérhetőek, de a hagyományos értékesítési módon is megvásárolhatóak. Döntse el, hogy melyik utat választja, és próbálja ki ön is a hosszú évek során bevált márkát, melynek fő büszkesége: az Anew arcápoló termékcsalád, az Advance Techniques hajápoló készítmények, a különleges Luxe kollekció, a Planet Spa ápoló termékek és az Avon Baby gyermekeknek készült termékcsalád.

 

Értékelés Avon Advance Techniques