Avène XeraCalm A.D. nyugtató ápolás irritáció és viszketés ellen

Avène XeraCalm A.D. nyugtató ápolás irritáció és viszketés ellen
Avène XeraCalm A.D. nyugtató ápolás irritáció és viszketés ellen
50 ml
8 640Ft

17 280,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: AVE02310 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 15.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 15.

Leírás Avène XeraCalm A.D.
Tulajdonságok

Erős lokális bőrviszketés gyötri, ami arra készteti, hogy folyamatosan vakarja? Az Avène XeraCalm A.D. koncentrált nyugtató ápoló azonnali megnyugvást hoz önnek. Az egész testfelületre, valamint arcra is alkalmazható, beleértve a szemhéjat is, továbbá ápolja a viszketésre és atópiás ekcémára hajlamos száraz területeket.

A XeraCalm A.D. krém Avène termálvízből nyert egyedülálló I-modulia® komplexumot tartalmaz. Ennek köszönhetően azonnal megnyugtatja a viszketést és megelőzi a bőr további irritációját. Segíti a bőr természetes védekezőképességének helyreállítását, és mivel steril kozmetikai technológiát hasznosít, maximálisan kíméli a bőrt és annak mikrobiomját. Ráadásul segít csökkenteni az akut bőrszárazságot, feltölti a repedéseket és visszaadja a bőr lágyságát.

Tulajdonságai:

 • azonnal megnyugtatja a bőr lokális viszketését és irritációját
 • csökkenti a bőrszárazság súlyos formáit és feltölti a repedéseket
 • erősíti a bőr természetes védekezőképességét
 • finomítja a bőrt és védi a további irritációtól
 • csecsemőknél is használható és nem okoz póruseltömődést
 • szabadalmaztatott, hermetikusan zárt kiszerelés

Klinikailag vizsgált hatékonyság:
→ atópiás dermatitiszes és/vagy lokális száraz viszkető területekkel rendelkező személyeken tesztelve

 • az 1. alkalmazás után a személyek 68%-ánál azonnal 69%-kal csökkent a viszketés
 • 20 személy esetén 75%-kal nőtt a bőr hidratáltsága

A tesztelések eredménye:
→ 49 személy által 3 napon át napi 4 alkalommal használva

 • az atópiás személyeknél 49%-kal csökkentek a látható tünetek

Összetétele:

 • I-modulia® komplexum – csökkenti a viszkető érzést, javítja a bőr védekezőképességét és irritáció elleni hatást fejt ki
 • védő és megújító komplexum cer-omegával és magas koncentrációjú növényi olajjal – csökkenti a bőr akut szárazságát és feltölti a repedéseket
 • Avène termálvíz – nyugtatja a bőrt, finomítja és védi az irritációtól
 • steril összetétel
 • illatanyagmentes

Alkalmazása:
Hordja fel a bőr ismételt és intenzív viszketésre hajlamos területeire. Napi 4 alkalommal alkalmazza.

Célzott ápolás:
Először mossa le a bőrt Avène XeraCalm A.D. lipidpótló lemosó olajjal, majd permetezzen rá Avène termálvizet. A következő lépésben használja a XeraCalm A.D. lipidpótló krémet, végezetül pedig hordja fel a XeraCalm A.D. nyugtató koncentrált ápolót.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
száraz, ekcéma és atópiás bőr
Bőrtípus
száraz, ekcéma és atópiás bőr
Hatás
Nyugtatás

Avène a márkáról

Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.

Értékelés Avène XeraCalm A.D.