AvèneSun Sensitive védő arckrém száraz és érzékeny bőrre SPF 50+

Avène Sun Sensitive védő arckrém száraz és érzékeny bőrre SPF 50+
Avène Sun Sensitive védő arckrém száraz és érzékeny bőrre SPF 50+
50 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: AVE1362

Multifunkcionális krém amely a káros napsugárzástól, és bőröregedéstől is véd. Az Avène Sun Sensitive védő arckrém különösen a száraz és érzékeny bőrre lett kifejlesztve. SPF 50+ faktorának köszönhetően magas fokú védelmet nyújt arcbőrének. Könnyed textúrája nem nehezíti el az arcbőrt, és nem hagy zsíros filmet maga után.

Tulajdonságok:

 • rendkívül magas napvédelemmel rendelkezik
 • nem hagy zsíros, fehér filmet maga után
 • könnyedén felszívódó, kellemes textúra
 • az UVA és UVB sugaraktól is véd
 • védi az arcbőrt a kiszáradástól
 • zsíros arcbőrre is használható
 • parfümmentes

Összetétel:

 • Pre-Tocopheryl - véd a káros környezeti hatásoktól
 • aszkofillin - támogatja a kollagéntermelést
 • Avène termálvíz - nyugtató hatású
 • parfümmentes

Használata:
A készítményt kb. 20 perccel azt megelőzően alkalmazza, hogy a bőrt naphatás érné. Akkor se maradjon túl hosszú ideig a napon, ha napsugárzás elleni védő készítményt használ.

Notino tipp:
Védje teste bőrét is a káros napsugárzástól, használja az Avène Sun Sensitive napvédő spray SPF 50+ krémet. Napozás után a bőr megnyugtatásához ideális választás az Avène Eau Thermale termálvizet.

Fontos figyelmeztetések

Fényvédő termék használata mellett se tartózkodjon túl sokáig a napon! Csecsemőket és kisgyerekeket ne érjen közvetlen napfény! A túlzott napozás komoly veszélyt jelent az egészségre! Még napozás előtt használja a fényvédő terméket. A védelem fenntartása érdekében gyakran ismételje a szer alkalmazását, különösen izzadás, úszás vagy törölközés után. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítse ki!
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
érzékeny, száraz
Védőfaktor
nagyon magas védelem (SPF 50+)

Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.