Avène Sun Sensitive stick az érzékeny területekre SPF 50+

Avène Sun Sensitive stick az érzékeny területekre SPF 50+
Avène Sun Sensitive stick az érzékeny területekre SPF 50+
8 g
4 620Ft

57 750,00Ft / 100 g, áfával
BLACK
FRIDAY
Extra 20% kedvezmény a SUMMER kóddal kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
BLACK
FRIDAY
Kód: AVE02326 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Avène Sun Sensitive
Tulajdonságok

A napon való hosszú tartózkodás leginkább az olyan érzékeny területeket terheli meg, amilyen a fül, az orr, a sebhelyek vagy a pigmentfoltok. Az Avène Sun Sensitive stick az érzékeny területekre ezeket a területeket képes megvédeni, a felvitelhez pedig elég egyszerűen kicsavaroznia a tokból. A stabil és magas hatékonyságú szűrőrendszer megbízhatóan védi az érzékeny bőrt az UV sugárzás széles spektrumától.

A nem zsíros textúra gyorsan felszívódik, és átlátszó összetételének köszönhetően egyetlen foltot sem hagy maga után. A sticket a család minden tagja használhatja, az aktív sportolók pedig különösen kedvelni fogják víz- és izzadságálló tulajdonságainak köszönhetően.

Tulajdonságai:

 • a bőr legérzékenyebb területeit (fül, orr, sebhelyek, pigmentfoltok, stb.) védi
 • hosszú távon is víz- és izzadságálló
 • UVA és UVB védelmet nyújt
 • nem zsíros és átlátszó textúra
 • az egész család használhatja
 • sportolók számára is ideális

Tesztek eredményei:
→ 40–81 személy elégedettségvizsgálata 10–21 nap használat után

 • 100%-os elégedettség az izzadságálló hatással
 • 95%-os elégedettség az átlátszó hatással
 • 91%-os elégedettség az egyszerű felvitellel

Összetétele:

 • Pre-tocopheryl + Thialidine alkotta antioxidáns rendszer – komplex sejtvédelmet biztosít
 • SPF 50+ – hosszú távon is stabil rendszer, amely véd az UVA és UVB sugárzástól
 • kémiai fényvédőtől és illatanyagoktól mentes

Alkalmazása:
8-szor húzza át minden érzékeny területen, amelyet szeretne megvédeni a napsugárzástól.

Fontos figyelmeztetések

Fényvédő termék használata mellett se tartózkodjon túl sokáig a napon! Csecsemőket és kisgyerekeket ne érjen közvetlen napfény! A túlzott napozás komoly veszélyt jelent az egészségre! Még napozás előtt használja a fényvédő terméket. A védelem fenntartása érdekében gyakran ismételje a szer alkalmazását, különösen izzadás, úszás vagy törölközés után. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítse ki!
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Konzisztencia
kemény
Arcbőrtípus
érzékeny
Bőrtípus
érzékeny
Védőfaktor
nagyon magas védelem (SPF 50+)

Avène a márkáról

Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.

Értékelés Avène Sun Sensitive