Avène Sun Minéral védő kompakt make-up kémiai szűrő mentes SPF 50

1×
Avène Sun Minéral védő kompakt make-up kémiai szűrő mentes SPF 50
Avène Sun Minéral védő kompakt make-up kémiai szűrő mentes SPF 50
árnyalat Honey 10 g
6 450Ft

64 500,00Ft / 100 g, áfával
Kód: AVE0781 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a napozó termékekre. A kosarában adja meg a sun15 kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Avène Sun Minéral
Tulajdonságok

Védje meg arcbőrét a napsugarakkal szemben már a sminkkészítés során. Az Avène Sun Minéral védő kompakt smink kémiai szűrő mentes SPF 50 készítmény megbízhatóan megvéd az UVA és UVB sugárzás negatív következményeitől, egyúttal elfedi a hibákat és egységesít. Tegye ki arcát a napra kétségek nélkül, a matt és természetes kinézet kellemes érzésével.

Tulajdonságai:

 • védi az arcbőrt a napsugárzással szemben
 • elfedi a hiányosságokat, mattit
 • magas ellenállást biztosít a vízzel szemben
 • egyenletessé teszi az arcbőr színárnyalatát
 • véd a szabad gyökök ellen
 • nem veszíti el a védő szűrőt még hosszantartó napozás után sem
 • alkalmas a napra, kémiai szűrökre és parfümre érzékeny arcbőrre is

Összetétele:

 • ásványi szűrök – nagyon magas fokú védelem a napsugárzással szemben
 • Pre-tokoferil – védelem a szabad gyökökkel szemben
 • SPF 50 – nagyon magas napfény elleni védelmi faktor
 • parfümmentes
 • vegyi szűröktől mentes

Alkalmazása:
A napon való tartózkodást megelőzően vigye fel a védő kompakt Avène Sun Minéral smink készítményt egyenletes rétegben az arcára. Szükség esetén az alkalmazást ismételje meg – például törölközés, izzadás vagy vízzel való érintkezés esetén.

Fontos figyelmeztetések

Fényvédő termék használata mellett se tartózkodjon túl sokáig a napon! Csecsemőket és kisgyerekeket ne érjen közvetlen napfény! A túlzott napozás komoly veszélyt jelent az egészségre! Még napozás előtt használja a fényvédő terméket. A védelem fenntartása érdekében gyakran ismételje a szer alkalmazását, különösen izzadás, úszás vagy törölközés után. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítse ki!
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Konzisztencia
kompakt
Arcbőrtípus
érzékeny
Bőrtípus
érzékeny
Védőfaktor
magas védelem (SPF 30 – SPF 50)
Nap elleni védelem
SPF
Mikor használatos
nappal

Avène a márkáról

Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.

Értékelés Avène Sun Minéral1