AvèneSun Kids napozó spray gyermekeknek SPF 50+

1×
Avène Sun Kids napozó spray gyermekeknek SPF 50+
Avène Sun Kids napozó spray gyermekeknek SPF 50+
Spóroljon
11 420Ft

Spóroljon 14%
200 ml
9 770Ft

Raktáron | 4 885,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: AVE1374
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

A bőr napfény elleni védelme már korai ifjú kortól kezdve szükséges. Az Avène Sun Kids napozó spray gyermekeknek SPF 50+ faktorral hatékonyan megvédi csemetéjét a napsugarak káros hatásaitól. A könnyen kenhető textúra és a praktikus spray-kivitel megkönnyíti az alkalmazást és így minden örökmozgó apróság gyorsan visszatérhet a nyári örömök élvezetéhez.

Tulajdonságai:

  • magas szintű, napsugárzás elleni védelmet nyújt
  • hidratálja a gyermek bőrét
  • könnyű, nem ragadós és nem zsíros állagú összetétel
  • nem hagy fehér foltot
  • parfümmentes
  • 6 hónapos kor feletti gyermekeknek

Összetétele:

  • Sunsitive® – hosszantartó magasfokú nap elleni védelem a kémiai szűrök csökkentett száma mellett
  • Pre-tokoferil – védi a bőrt a szabad gyökök ellen
  • Avène termálvíz – megnyugtatja és puhítja a bőrt

Alkalmazása:
Vigye fel a készítményt elegendő mennyiségben a testre és az arcra, minimálisan 20 perccel a napon való tartózkodást megelőzően. A felvitel 4-6 cm távolságról történjen és soha ne irányítsa közvetlenül az arcra. Az alkalmazást 2 óránként ismételje meg, valamint úszás, izzadás vagy a bőr törölközővel való megtörlését követően. A nappal szembeni védekezést kombinálja védőöltözet, kalap és napszemüveg viselésével. Kerülje el a hosszú ideig tartó napon való tartózkodást.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Konzisztencia
száraz olaj
Arcbőrtípus
érzékeny
Bőrtípus
érzékeny
Védőfaktor
nagyon magas védelem (SPF 50+)
Nap elleni védelem
SPF

Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.