AvèneSkin Care tisztító hab normál és kombinált bőrre

Avène Skin Care tisztító hab normál és kombinált bőrre
Avène Skin Care tisztító hab normál és kombinált bőrre
150 ml
5 860Ft

Raktáron | 3 906,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: AVE0831
1
Express One Hungary
már holnap péntek 2022. 01. 21.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2022. 01. 21.

Fordítson figyelmet a szükséges ápolásra a sminkeltávolítás során. A normál és kombinált bőrre való Avène Skin Care arctisztító hab nem csupán tisztít és eltávolítja a sminket, hanem a faggyúképződést is szabályozza, és összehúzza a kitágult pórusokat. Avène termálvíz tartalmának köszönhetően használata után az arcbőr szépen megnyugszik, ráadásul fényleni sem fog.

Tulajdonságai:

  • gyengéden tisztítja az arcbőrt és távolítja el róla a szennyeződéseket
  • hatékonyan eltávolítja a sminket
  • megnyugtatja és mattá teszi az arcbőrt
  • összehúzza a pórusokat

Összetétele:

  • Avène termálvíz – nyugtató hatású, irritáció elleni hatást fejt ki
  • gyengéden tisztító összetevők

Alkalmazása:
Először nedvesítse be az arcát, majd vigye fel rá a habot, és körkörös mozdulatokkal távolítsa el a szennyeződéseket és sminket. Fordítson fokozott figyelmet a T-zónára (homlok, orr, áll). Végül alaposan mossa le.

Tulajdonságok

Konzisztencia
hab
Arcbőrtípus
normál, kevert
Hatás
Nyugtatás, Tisztítás, pórusok minimalizálása

Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.