Avène PhysioLift szemkrém a ráncok, duzzanatok és sötét karikák ellen

1×
Avène PhysioLift szemkrém a ráncok, duzzanatok és sötét karikák ellen
Avène PhysioLift szemkrém a ráncok, duzzanatok és sötét karikák ellen
15 ml
11 300Ft

75 333,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: AVE1065 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 07. 29.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 07. 29.

Leírás Avène PhysioLift
Tulajdonságok

Szabaduljon meg a szeme alatti sötét karikáktól, és emelje ki tekintetét! Az Avène PhysioLift ráncok, duzzanatok és sötét karikák elleni szemkrém egyedülálló összetétele révén helyreállítja a sejtaktivitást és kollagént szállít az arcbőrnek.

Hatékonyan puhítja a szemkörnyéki bőrt, csökkenti a duzzanatokat, és a szem alatti táskákkal is megbirkózik. A benne lévő Avène termálvíznek köszönhetően egyidejűleg nyugtatja a bőrt és gátolja irritációját.

Tulajdonságai:

 • láthatóan fiatalítja és ragyogóvá teszi a szemkörnyéket
 • csökkenti a szemkörnyéki duzzanatokat és a sötét karikákat
 • megszünteti az apró, szemkörnyéki ráncokat
 • feszesebbé teszi a szemkörnyék bőrét
 • nyugtatja az irritált arcbőrt
 • finommá teszi az arcbőrt

Összetétele:

 • Avène termálvíz – nyugtatja az arcbőrt és gátolja az irritációt
 • ascofilline™ –feszesíti az arcbőrt és ellátja kollagénnel, valamint kisimítja a ráncokat
 • hialuronsav – feszesíti a bőrt és kitölti a ráncokat
 • retinaldehyd – kisimítja és élénkíti a bőrt
 • dextrán-szulfát – mérsékli a szem alatti karikákat és táskákat

Alkalmazása:
Esténként ujjvégeire vegyen fel egy kevés krémet, majd gyengéden paskolja be szemkörnyéke bőrébe.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, ráncok és érett bőr
Hatás
Anti-age, sötét karikákra
Hatóanyag
hialuronsav

Avène a márkáról

Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.

Értékelés Avène PhysioLift1