Avène PhysioLiftajándékszett I. (a ráncok ellen)

Avène PhysioLift ajándékszett I. (a ráncok ellen)
Avène PhysioLift ajándékszett I. (a ráncok ellen)
ajándékszett I. (a ráncok ellen)

Kód: AVE02358 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

bőrnyugtató regeneráló éjszakai balzsam ránctalanító mély 30 ml + szemkrém a ráncok, duzzanatok és sötét karikák ellen 15 ml

Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.

Avène PhysioLift termékleírás
Tulajdonságok

Minden egy csomagban, amire a szép megjelenésű arcbőrre szükség lehet. A kiváló Avène PhysioLift kozmetikai készlet önnek, és ajándékként a szeretteinek is örömet szerez.

A szett tartalma:

  • bőrnyugtató regeneráló éjszakai balzsam ránctalanító mély 30 ml
  • szemkrém a ráncok, duzzanatok és sötét karikák ellen 15 ml

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • az érett bőr megfiatalítására
  • a ráncok csökkentésére
  • az arcbőr élénkítésére és revitalizálására
  • mindennapi használatra való kozmetikai termék-összeállítás
  • mélyrehatóan tápláló és hidratáló termékek
  • eltávolítja a szem alatti duzzanatokat és sötét karikákat

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, ráncok és érett bőr
Hatás
Anti-age, highlighter, lifting, Táplálás, sötét karikákra, feszesítő
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
éjjel
Hatóanyag
hialuronsav

Avène a márkáról

p>Avène kozmetikumok| Az Avène márka a Föld belsejéből eredő termálvíz erejét hordozza magában. Dél-Franciaország egyik kis falucskája termálvízéről vált híressé. A fürdő évente bizonyítja mind a laikusok, mind pedig a szakmai nyilvánosság számára, hogy az Avène termálvízzel kiküszöbölhetők az atópiás dermatitisz, a pikkelysömör és az égési sérülések okozta bántalmak. A kezeléseket - bőrgyógyászok felügyelete mellett - számos bőrpanaszos gyermek és felnőtt beteg veszi igénybe. A kezelések és az Avène márkájú dermokozmetikai készítmények kombinációja az összes szimptómánál hatalmas javulást hoz. A termálvíz hatásai már 1736-tól ismertek. Az Avène termálvíz és az azt tartalmazó készítmények hatékonyságát több mint 300 klinikai tanulmány igazolja.
1975-ben Pierre Fabre gyógyszerész lett a fürdő tulajdonosa, és hozzáfogott a fürdő és a neves Saint Odile forrás rég megkopott hírnevének leporolásához. 1990-ben piacra került az Eau Thermale Avène sorozat. A kizárólag bőrpanaszok kezelésére alkalmas fürdő kapacitását 2005-ben bővítették. Az Avène márkát a szigor, gondosság és a termálvíz használatának szigorú szabványai, valamint az új hatóanyagokat célzó sokéves kutatás emeli előkelő helyre a dermokozmetikai rangsorban. Az, hogy az iparilag fejlett országokban magas a bőrbetegségek előfordulási szintje, igazolja, hogy elengedhetetlen a célzott, finom, de egyben hatékony, speciális ápolás. Gyulladásos tünetek az első látásra nem hasonló bőrpanaszoknál is megnyilvánulnak, mint pl. a pikkelysömör, az akne, vagy a sebgyógyulás és az atópiás dermatitisz.
Az Avène dermokozmetika biztosan rendelkezik az Ön problémájára alkalmas készítménnyel. Valamennyi érzékenységi szinthez a legszélesebb termékskálát kínálja - akár érzékeny, túlérzékeny, intoleráns vagy allergiás az Ön arcbőre. Az Avène márka az egyetlen a világon, amely steril termékeket kínál (intoleráns arcbőr és Tolerance Extréme sorozat). A speciális applikátor meggátolja a levegő és a baktériumok bejutását. Fő előnye, hogy nem tartalmaz konzerválószereket, emulgeálószereket és illatosítókat, csak gondosan megválasztott összetevőket, kis mennyiségben. Az Avène márka fent említett tulajdonságai révén No.  1 Franciaországban és No. 2 Európában (a gyógyszártári értékesítésben). Az Avène a bőrpanaszokkal élő betegek számára kellemes termékek használatát teszi lehetővé, a helyi gyógyszerészeti készítményekkel való kombinálás lehetőségével.

Értékelés Avène PhysioLift